Tisdag

Jag skäms så otroligt mycket när jag tittar på elitseriens tabell just nu. Modo ligger sist, hör ni? SIST?! Jag fattar ingeting längre, och jag hoppas verkligen att dom skärper sig nu. Jag tycker dom ska plocka bort Harri, dom behöver en ny tränare. Jag står fortfarande fast vid att dom gjorde rätt att plocka bort Krizan, för sen han stack så spelar dom iallafall bättre. Nu såg jag inte matchen som var ikväll, men i söndags spelade dom bra. Ja, men ändå har jag en känsla av att dom ska klara av det. Det känns bara så konstigt att man kanske ska få börja fara på kvalmatcher istället för slutspelsmatcher haha hoppas inte det kommer att hända.

Jag har jobbat ikväll, ett till halv tio. Jag är inte speciellt trött så det kommer nog att bli en sen kväll, ser framemot imorgon :) Kommer att bli riktigt roligt. Jag har inte funderat på något nyårslöfte, men det kommer nog ett imorgon :P


Nu ska jag gå. Gott nytt år allihopa, ifall jag inte skriver något imorgon. Hoppas ni får en kanon kväll.

Förresten roligt att du kommenterar syrran, nu väntar jag bara på din blogg hehe.

Halo

Lyssna på den låten av Beyonce mycket bra!! Snart kommer Jonas hem :D Äntligen, hatar att vara ensam hemma. Det är tråkigt tråkigt. Och sverige vann med 10-1, Here we go!! Oley! Mycket bra jobbat. Synd att jag bara hann se dom 50 sista sekunderna. Skit! Hade inte en aning att det var match idag, sen gick jag in och läste på Marias blogg och pang hade jag missat hela matchen.

Så kan det gå. Nästa match är 20.30 på nyårsafton, men då har man nog annat fuffens för sig hehe. Jag jobbar ikväll imorrn, känns drygt men samtidigt skönt att sova ut.
Har suttit och tänkt på detta år,som en liten sammanfattning. Men det tar vi imorrn, är för less att skriva nu.


God natt gott folk.

Måndag

Ja, idag är det måndag och börjar närma sig nyår. Det känns riktigt roligt! Jag ser framemot det så mycket. Malin och David har hyrt lokalen i själevad, kanotcentralen tro jag att det heter. Där ska vi vara en massa människor och äta mat och leka lekar och dricka gött. Det kommer bli kanon. Har köpt en klänning som jag ska ha, har även införskaffat mig en glitterhårspray, här ska det minsann kännas att det är nyår :)

Idag har jag jobbat framtill tolv, sedan åkte jag in till stan och träffade studievägledaren på skolan och skulle prata om lite kurser. Sedan gick jag på stan med Ida:) Hittade två par byxor och tre tröjor. Det behövdes verkligen, byxorna iallfall. Det är så himla jobbigt att gå på stan när det är så mycket folk. Varmt är det också, inne på affärerna alltså, ute frös man ju till is.

Sen åkte jag hem till mamma och åt lite food. Hon var snäll som gjorde mat åt mig. Tänkte att jag kunde passa på när Jonas har eftermiddags att vara lite lat ;) Sen kom syrran hit och vi surrade ett tag. Jag fick henne att vilja se The notebook, vilket jag hoppas att hon ska se för den är riktigt bra.

Nu sitter jag här och gör ingeting, har sett lite the hills. Jag har inte kollat på det på ett tag så det var dags att titta ikapp. Sen sitter jag och är lite bitter över modos situation just nu. Usch, enda gången jag har varit såhär insatt i hockey, då ligger dom såklart sist och är sämst på hemmaplan, boxplay, powerplay, sämst i allt:( Så tråkigt, för modo är verkligen ett skitbra lag och jag tror att repar dom till sig har dom sm guld. Det finns bara inte en chans att dom måste kvala, det bara finns inte. Jag försöker att slå bort den tanken. Sen måste jag säga en sista gång att nu är det tid att STÖTTA modo inte hacka, det är nu vi måste visa våra modo hjärtan!

Ha en bra kväll :)



Oh lala, vad goda räkmackor vi åt idag :D

Fredag

Denna vecka har varit en väldigt hektisk vecka,har knappt hunnit skriva någonting. Julafton var mysig som vanligt, jag jobbade från halv tre till halv tio sedan åkte jag till syster och öppnade julklappar och åt skinkmacka =) Sen åkte jag hem vid ett och kastade mig i säng. Var så oerhört trött. Jonas var hos sin pappa i bonäset.

Juldagen var jag ledig, så då skulle jag till stan och äta julbord hos Jonas kusin. Sjöbergs. Det var god mat med trevligt sällskap och sedan skulle jag och Jonas hänga med Malin och David deras klassfest hos Marina. Det var också trevligt. Sedan skulle vi åka in på parken i stan, men det blev lite för mycket för Jonas så vi åkte hem med Malin vid tolv. Men det var ganska skönt att komma hemi tid, så jag kunde få nyktra till mig och somna eftersom jag skulle jobba idag. Kände med andra ord att man inte var riktigt hundra när man kom hem så det var bara att sova ruset av sig hehe. Men när jag vaknade idag mådde jag kanon så det var tur. Har jobbat från halv tre till halv tio. Och nu är man ledig i helgen, SKÖNT.

Jag vill tacka för alla juklappar jag fått. Väldigt bra och behövliga saker:). Nu vet jag inte vad jag ska göra, Jonas är hos hans mamma och skulle se nån hockey. På tal om hockey,jag måste gå in och kolla på hockeyligan. se på luleå-modos match. Synd att dom förlora....

Hejdå


Lördag

Nu är jag verkligen less.. Har jobbat timmar och kom nyss hem. Jag började halv åtta till halv ett. Sedan rast från halv ett till tre, sen tillbaka till jobbet och jobba tre till åtta. Så jag är lagomt less kan jag tala om, orkar inte ens göra nåt att äta. Och sen var det ett jäkla skit väder att cykla i, iallfall nu när jag skulle hem.

Jag har suttit och funderat lite, jag är verkligen nöjd med mitt val av jobb. Jag älskar gamla människor (låter lite sjukt haha) men dom är så roliga på sitt sätt. Dom har alltid något intressant och roligt att berätta från sin tid när dom var ung. Sen i grund och botten tror jag att jag tycker om att lyssna på gamla människor för att jag aldrig haft, mormor och morfar, farmor  och farfar. Min farfar dog när jag inte fanns, min mormor dog när jag var tre, min farmor dog när jag var sex och min morfar dog när jag var åtta. Jag minns mest ifrån morfar, därför saknar jag han mest :).

Sen tycker jag att det känns så bra att få hjälpa en annan människa med saker dom inte själv klarar av, sedan ser man hur dom verkligen uppskattar det. Det är det bästa av allt. Man får liksom hjälpa dom i slutet av sitt liv. Nää, just nu är jag väldigt nöjd. Men sen får man väl se hur framtiden utvecklar sig.

Ikväll blir bara en slappar kväll, jag jobbar imorgon också, börjar sju. Så då orkar jag inte vara uppe nå länge. Jonas har farit ut ikväll med Nille :( Tråkigt att inte ha han hemma.

Han är verkligen bäst bäst och bäst. Kan ni tänka er, i mars nästa år har vi varit tillsammans i sju år. Som jag sa till Ida igår, vi känner verkligen varann utan och innan :D,och jag älskar han utav bara den. Vi har även då varit förlovad i tre år.

                                     
                                                                                     

Torsdag

Gårdagen var riktigt trevlig, tack Ida för den goda smörgåstårtan som din mamma gjort. Den var väldigt väldigt god :) Jag hade aldrig trott att det skulle vara så mycket folk på o´learys som det var på en onsdag. Det var precis lämpligt, varken för mycket eller för lite.

Idag har det varit mest bara en seg dag, var och handlade, sen skjutsade jag mamma på bäcklunds. Sladden till hennes perkulator började brinna idag så då köpte hon sig en ny sladd. Hon köpte också en julklapp till Kristian. Henrik och syrran var också och hälsade på idag, det var roligt. Henrik har fått en beudrarinna, men han vet inte vem det är som är hemligt förtjust i honom heller. Han får försöka lura fram vem det är. Gulligt tycker jag :)

Just nu sitter jag och tittar på sverige-tjeckien. Tjeckien leder med 1-0 efter första perioden. Och just nu är det paus, Magnus Wernblom är i studion och blir intervjuad. Jag tycker det var rätt att Karol Krizan fick lämna modo. Jag har en känsla att det kommer att vända för modo nu. Inte bara för att Krizan har lämnat modo, för det är ju inte bara hans fel att det ser ut som det gör, men jag tror att hans attityd inte alls var bra för laget.


Jonas står i köket och diskar, när vi har mycket disk brukar han diska första halvan och jag andra halvan :) det är det som kallas team work haha.


See you!


verkligheten

Ibland känns det som att jag lyckas komma ifrån verkligheten. Att låtsas att pappa finns kvar och att han ska ringa närsomhelst.. Men så inser man att inte gör det och då kommer det ett stort tomrum efter han. Då blir jag verkligen ledsen,var längesedan man var ledsen nu, men ikväll kom som en skur över en igen. Känns skönt att få sitta för sig själv och bara låta det komma. Det känns skönt. Jag saknar han så oerhört mycket, jag vill bara han ska veta det. Jag tänker på honom minst en gång per dag bara för att han ska veta att jag tänker på honom. Jag vill bara höra hans röst i telefonen en sista gång. Jag är så glad att jag har sån undebar familj,pojkvän och vänner.  Det är så skönt att skriva av sig ibland. Det är så svårt att beskriva men jaaa det är sån enorm saknad att jag bara vill gråta. Det är ju inte så konstigt egentligen, det är ju ens pappa liksom och jag vill så gjärna att han ska finnas igen. Men nu är jag gladöver den tid vi haft tillsammans och ska minnas alla bra saker, ibland kommer alla sorgekänslor bara. Jag tycker ändå det har gått bra den sista tiden, det är just när man börjar tänka djupt i det som det blir jobbigt.  Man kan aldrig vara beredd på såna här saker.....Jag hoppas och tror att han vet att vi ville hans bästa allihopa, alla vi älskade honom. Han är nog den bästa pappa på jorden. Eller han ÄR den bästa pappan.


Godnatt.


Onsdag, vilken kalas dag!

Idag har jag två underbara tjejer som fyller år :) Ida och Elisabeth. Ida fyller 20 och Elisabeth 19. Hoppas dom får en toppen dag!!

Just nu sitter jag och väntar på att ringa till syon, jag ringde tidigare men då skulle hon inte komma tillbaks förrän kvart över tio. Det är ganska panik att jag måste prata med henne idag, eftersom det är sista dagen jag är på skolan idag innan jollovet. Jag måstevälja till några extra kurser nästa termin, för att komma upp till poängen så jag kan få pengar. Jag vet redan vilken kurs det blir, rehabilitering, så det känns riktigt kul.

Pratade med Malin en timme igår, det var kul, har inte träffat henne sen i somras :O Åh milde, tiden bara rinner ivägg alltså.

Sen blir det att träffa alla goingar hos Ida ikväll, det ser jag verkligen framemot!!!

Nä nu ska jag ringa till syon!

Ha en bra

Och förresten...

Jag läste ett mejl av min lärare nu att jag fått mvg i kursen, etik och livsfrågor. Stolt över mig själv eller vad?!?!?! :D:D

Tisdag

Herregud vad trött jag har varit idag. Slocknade direkt när jag kom hem, så skönt att sova på soffan en stund. Jag var hos Angelica igår och träffade Jeppy, haha tiden gick så fort så hux flux var klockan halv ett. Jag skulle upp klockan sex så det var bara att åka raka spåret hem och försöka sova. Men det gick förstås inte så idag fick man sota för det. Det var väldigt roligt hos Angelica, har inte skrattat så mycket på riktigt riktigt länge, det måste göras om!

Jag har pratat med en person som är taggad att se Beyonce :D Ida var sugen att hänga på och det låter väldigt bra! Kommer att bli oerhört roligt. Isånafall blir det som sagt i Göteborg, för att variera lite.

Nu gäller det bara att kolla upp om nåt billigt boende och jag funderar på vilken som är den billigaste och smidigaste sättet att ta sig dit... Tåg? Aja, vi får kolla upp det :)

Ikväll blir det en skön hemmakväll med Jonas. Ska faktiskt lägga mig i tid om jag nu lyckas med det hehe. Jag ska även tagga upp lite för imorgon, har inte varit ut på krogen sen pappa gick bort... Så det ska bli roligt att få komma ut. Om man inte räkna med i lördags, framnäs, i typ 40 minuter.

Ha en bra fortsatt dag.

Måndag

Idag är det måndag och jag har sovit riktigt länge idag. Det är skönt att sova länge, men samtidigt får jag lite ångest att sova bort hela dagen. Det är ju inte så länge på dagen det är just nu heller och man vill ju hinna se ljuset. Jag hade också tänkt att baka, inte baba som jag skrev i förra inlägget haha. Det blir knäck och nå saffransmuffins med glasyr och strössel på. Vi få se hur det blir.



Sen fick jag världens överlyckligaste chock när jag läste expressen idag: Beyonce kommer till sverige i vår.
Gissa vem som är sugen att fara? :D Det var så himla bra när vi va på hennes konsert för två år sen, något jag aldrig kommer att glömma. Jag för höra vad alla säger, men jag skulle gjärna vilja fara :) Hon gör inte bara konsert i stockholm utan även i göteborg, så då kanske man kan åka dit den här gången för att variera så det inte blir samma igen.

Det skulle inte vara så dåligt att panga upp två konserter sådär på vårsidan. Det ska bli så mysigt att åka med Jonas till london, ååhh vad jag längtar.

Ses!

Söndag

Attans, modo förlora hemma igen.... Så tråkigt. Okej, dom var dålig och allt det här men jag tycker inte att man ska bua ut dom för det!!! Det är ju nu man ska visa att man hejar på Modo, uppmuntra istället för att göra det värre. Inte sant?

Annars hade jag skit kul igår. På dagen jobbade jag(kanske inte så kul) sedan vid sju åkte jag till syrran. Vi drack lite glögg och annat och tittade på filmer från när vi va små. Vi satt och skrattade så mycket åt vissa grejer att jag trodde att jag skulle dö haha. På filmen sitter syrran och sjunger med en gitarr för mig, och låten är jätte bra och hon har skrivit den själv :O. Jag blev alldeles chockad!! Den var hur bra som helst. It´s over hette den. Hon har texten kvar och allt. Kanske kan bli nåt stort av det.

Sen vid tolv åkte jag in till framnäs baren och träffade Jonas. Han var så söt, så glad att se mig:). Jag träffade även Angelica och co. Det var kul! Sen blev det Max och hemgång.

Imorgon är jag ledig och det känns så oerhört skönt. Jag hade tänkt att baba lite och bara ha det skönt. Har ganska lugn vecka inte så mycket inplanerat. Förutom onsdag då det blir fest eftersom Ida fyller år :). Och även lill Bettan blir stor då:)

Ha en bra kväll!



Lördag

Hej hopp, nu ska jag till syster och dricka glögg, mumsi. Vi ska även kolla på Kylie minouge konserten som var i london. Det var nog säkert lik den som vi var på i stockholm, då kan man få lite flashbacks.

Bye bye,

Härligt Modo!

Så ska det se ut. 2-1 till modo i förlänging :D Det gillar vi väldigt mycket! De poängen behövdes verkligen.

Har precis gjort klart etik och livsfrågor uppgiften så nu är den kursen färdig. Känns så fruktansvärt bra måste jag säga. Och det har gått bra att läsa den också, rolig faktiskt. Jonas är ledig imorgon, huvva så avundsjuk jag blir. Vill också vara ledig, känns som ett tag sen man va det. Trots att man va det i helgen som va hehe.

Jag är ledig på måndag, men jag ringde och sa åt jobbet att jag var ledig då, så behöver dom någon personal så kan jag hoppa in. Trevligt med lite märning.

Hej hopp,

Torsdag

Jag har sovit en stund. Det behövdes, har blivit sena kvällar och tidiga mornar av nån anledning. Idag fick jag åka med Angelica till stan och hem. Hon hade klippt sig och slingat håret, blir riktigt fint! Ödlan och brorsan är en sån bra frisör salong måste jag säga! 

Idag blir det hockey hos brorsan, jag har blivit stamgäst där när det är bortamatcher hehe :) Men det är snällt att man få komma och titta.

Imorrn hade jag och Angelica tänkt åka ochh simma, det var så längesedan. Det är så himla skönt. Jag glömde säga att jag har klippt mig också hehe, det är bara toppat men det är skönt att få bort det nötta.

Nästa klippning blir nog innan jag åker till london :)


See you!

Tisdag

Hej igen! Idag har jag fått sova ut och det var så himla sjönt! For på skolan, lyssnade på en föreläsning sen for jag hem. For en sväng på graven och kikade om stenen var färdig, men den hade inte blivit klar. Våran bouppteckningsgubbe sa att den kan bli klar till våren och det känns så länge... Jag hade inget ljus med mig på graven, ljuset som syrran hade tänt där i fredags var fortfarande tänt så det hade inte behövts.

Har varit hos syrran en sväng idag också och hälsat på och surrat lite. Egentligen skulle jag göra etik och livsfrågor uppgiften ikväll, men jag gör den på skolan imorrn istället. Jag börjar halv ett imorgon, men jag ska klippa mig klockan nio så då har jag en massa dötid fram till halv ett som jag kan göra uppgiften plus gålite ärenden på stan. Jag ska köpa mascara och hårspray och även en locktång. Men jag vet inte om jag ska vänta med locktången till nästa vecka. Jag ska iallafall iförskaffa den innan nyår.

Jonas har eftermiddags hela veckan så jag ska hämta han i västanå vid tolv. Usch vad det känns kallt att gå ut i kalla bilen sen...Huvva.

Jag och Syster

Britney: for the record

Såg precis den dokumentären alldeles nyss. Jag tycker verkligen synd om henne alltså. Tänk att leva under sån stor bevakning att hon inte ens kan ta ut sina barn på en promenad. Hon gör det bra som är så stark som hon är. Hon är en bra artist så hon är egentligen värd creed istället för att papparazzi ska kasta skit över henne.

Måndag

Hejsan hoppsan, idag har det varit en dryg dag tycker jag. Har mest suttit och väntat på skolan känns det som. Sen har man ju fått sina skrattanfall, pga att man varit så trött, det va ju kul hehe. Imorgon börjar jag halv ett så det är riktigt skönt att få sova ut.

Jag skulle egentligen klippa mig imorgon men då ringde dom ifrån ödlan och brorsan och sa att erika va sjuk så jag ska klippa mig på onsdag istället. Ska bli så skönt att få bort det nötta. Man kan bli galen på det.

 Ikväll hade jag tänkt kika på andra avenyn och bara ta det lugnt. Är så himla trött... Bli nog att jag göra etik och livsfrågor uppgiften imorgon. Har ingen enegi till sånt idag känn ja. Jonas jobbar eftermiddags så han kommer inte hem förrän vid tolv.

Ha en bra kväll!

Söndag

Ja, kom hem från jobbet för ett tag sen så nu har jag diskat bort. Skönt att få bort allt, det är verkligen inte roligt att komma in till köket och se fullt med disk. Vi gjorde fläskfilé här hemma igår så formarna var lite brända på kanterna och det är inte roligt att diska.

Dagen idag har varit ganska skön. Klev upp vid halv tolv, duschade åt osv. Sen for jag och jobba från halv fem till halv tio på gruppis. Hade inte varit där på riktigt länge men det gick bra. Man kom ihåg lite iallafall.

Jag hade en riktigt bra dröm inatt. Drömde att jag kramade pappa jätte hårt och jag var så glad att se han. Men jag försökte att berätta för honom att han hade dött men han förstod inte det. Varför är det så i alla mina drömmar om honom? Jag försöker hela tiden att berätta för honom att han har gått bort men antingen blir han förbannad eller förstår han inte. Konstigt... Det var iallafall en jätte bra dröm som jag kommer att leva på länge. Det känns liksom som att jag fått krama han. Det kanske låter lite konstigt...men jaa... Saknaden är så enorm att en sån dröm kan kännas riktigt bra. Jag tänker åka på graven och hälsa på nån dag, har inte haft någon bil eftersom den är inlämnad för lagning så jag har inte åkt dit. Dom hade tydligen hämtat stenen och skulle rista in namnet så jag får åka dit och titta någon dag om den är färdig.

Jag har världens bästa syskon och mamma. Dom är det bästa som finns i hela världen!

Tack för mig.

Hungrig

Ååååh vad jag är hunrig. Jag ska slänga ihop oxfilé nu när brorsan kommer förbi. Oj oj så gott det ska bli.

Blev lite irriterad när jag läste expressen för en stund sen. Karol krizan vill lämna modo, för att han fått så mycket kritik av medierna och modo. Men hallå?! Jag vet inte vad jag ska säga. Han ställer aldrig upp på en endaste jäkla intervju, och helt plötsligt kan han ställa upp och då är det bara gnäll. Nää, som jag sagt tidigare, jag tror modo behöver en nu målvakt.


Jul kul

Hejsan. Idag så har det varit så himla skönt. Har fått sova ut för en gångs skull, det behövdes. Idag ska jag och Jonas gå en sväng på skylt lördag, så att man får mera julstämningen. Sen måste jag även köpa lotter, för jag har faktiskt haft ovanligt tur på lotteri. Ett år  vann jag knivar och skärbrädor, sen har jag vunnit en stor frukt-kex och godis korg och en annan gång har jag vunnit en stekpanna. Så hoppas man vinner något roligt denna gång. Sen blir det hemgjord pizza, hockey och singstar.

Måste bara berätta en liten rolig grej som syrran berätta om hennes son, Kristian som är 7 år. Han var på disko igår för första gången. Då frågade jag henne om han hade dansat något, då svara hon på sms tillbaka att det hade varit två högstadie tjejer som hade frågat och en tjej i tvåan. Haha det roliga med det hela är att jag verkligen se hur blyg han bli. Jag skulle verkligen ha viljat se hans reaktion :).

Nu ska jag gå, ha en bra dag.

Men tjenare gott folk!

Välkommen välkommen, nu har jag också skaffat mig en blogg. Det som lockade mig var att jag kände att jag kunde få skriva av mig lite. Kvällen idag har varit ganska lugn. Jonas kom hem ifrån Tallin så vi har poppat popcorn och mysat :) Bror min kommer över och äter hos oss imorrn. Sedan ska vi fara till han och kika på hockeyn och eventuellt sjunga singstar. Haha hur det nu ska gå, men jag lovar att jag kommer att briljera höhö. Modo matchen är jag lite nervös över faktiskt. De senaste gångerna jag sett dom spela så har det inte gått så bra och jag hoppas VERKLIGEN att dom vinner imorrn. Men det gör dom, den svackan dom är i nu tar dom sig ifrån,  det vet jag. Så KOM IGEN.

Tack för mig så länge så ser vi vad som kommer härnäst i systemet.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0