Torsdag - Kommer saknar underbara Anna!

Hej mina vänner!

Idag har det varit en skön dag. Klev upp vid si sådär halv nio. Sedan hoppade jag in i duschen på en gång. Sedan vid halv tio gick jag till skolan. Jag hade lindrande vård från tio till halv tolv. Sedan gick jag och Theresia på stan en sväng. Jag passade på att shoppa lite. Köpte ett par byxor på H&M, sedan köpte jag 2 behåar. Jag köpte också en present till Kristian. Han fyllde ju år när dom var i bulgarien så jag har inte gett honom något än. Men nu så

Sedan jag kom hem har jag bara tvätta...Och tagit det lugnt. Det känns som att det kommer att bli en hektisk helg. Har skola på förmiddag från 8.10-11.30 imorrn. Sedan jobb 13.00-21.30, sen jobb hela helgen, ska därför sova hos mamma i helgen. Vi har bestämt att vi ska äta surströmming på lördag, MUMS!

Inatt kl 03.00 åker Anna till Linköping, ibland funderar jag på att spänna fast hon någonstans så att hon inte kan åka, men det är ju inte hållbart.... Så jag måste låta hon åka. Jag kommer verkligen att sakna henne!!! Sakna att man bara kan springa över till varann och ses när man vill. Men nu får vi åkaoch hälsa på så ofta som det går. Sen kommer man ju inte att sluta prata i telefonen hellerVåra klassiska samtal" hej vad gör du ?"

Nä nu ska jag rulla vidare, vi ses och hörs!

En väldigt trevlig dag!

Jag vill börja med att tacka att Anna,Ida,Linn och Linda för en riktigt trevlig dag/kväll. Det började med att Ida och jag åkte och handlade vid tre. Efter det åkte vi hem till mig och började göra iordning fläskfilé och stoppade den i ugnen en timme. Under tiden kom Anna,Linda och Linn. Vi hakade sallad, sedan när filén var klar stoppade vi in kroketter :) SÅ HIMLA GOTT! Vi var väldigt duktiga kockar

Sedan gjorde Anna iordning efterätt, varma banan,hallon,kiwi med smält vit blockchoklad på. Och till det vaniljglass!

Sedan satt vi och surra och skratta om vartannat. Så himla mysigt, är så glad att man har såna underbara kompisar.


Ida är duktig i köket


Anna också


Sedan var det dags för maaat, åh vad hunrig vi var. Kolla in portionerna


Yeah


Goodigood :)


Efterrätten innan den åkte in i ugn. Sååå gott med vaniljglass till.

Efter detta såg vi en skitkass film, haha bland den sjukaste jag sett.

Nu håller Jonas på att se Twilight för första gången så jag ska se den med han. Och imorrn börjar även skolan heeeeyyy.

see you.

Måndag - Middag med tjejerna!

Men tanke på att Anna ska flytta till Linköping på fredag så ska vi ha en middag för henne ikväll. Jag,Ida,Anna,Linda och Linn. Det kommer att bli riktigt trevligt. Men åh vad jag kommer att sakna Anna! Hon är så underbar åsså ska hon flyttaJag kommer fortsätta att ringa varenda dag så tro inte att du blir av med mig hehe. Sen kommer jag att försöka åka ner och hälsa på så ofta som möjligt. Jag kommer verkligen att sakna dig...

Mitt i alltihopa måste jag höja hatten för denna kvinna:


Ellen Degeneres, hon måste vara den absoluta roligaste människan som finns i tv rutan just nu. Hon är naturligt rolig och varenda kommentar är så rolig. Jag gillar dansen också hahahaha

Nu ska jag fortsätta kika på Ellen show hehe. Sen ska jag göra iordning mig för då ska jag och Ida fara och handla lite fläskfilé, kroketter,sallad osv. Bilder från kvällen kommer imorrn.

Ha en underbar dag!


Söndag - Tjena tjena

Hejsan alla!

Idag har det varit en skön dag! klev upp vid halv tolv. Fikade, duschade och sen åkte jag och hälsa på Teresia en sväng. Vi har inte setts på hela sommaren så det var på tiden :-)

Nu hade jag och Jonas tänkt fara och hyra Män som hatar kvinnor! Och innan jag går ska jag lägga upp några bilder ifrån ifredags, som förövrigt var riktigt roligt!


Jag Emma Ida


Angelica Jag Emma Ida


Haha


Svikarn som åkt tillbaks till Norge




Haha :D








Linda kom också :)

Ha en bra söndagkväll alla!

Torsdag - Snart kommer dom hem!

Snart kommer syster och respektive hem, på lördagmorgon. Jag längtar som en gnu. Jag har inte sett till dom på två veckor och det känns så tomt. Hoppas dom har haft det bra, och dom lär ju vara skitbruna också

Den 26 september ska jag,Jonas,Ida och hennes kille David fara till stockholm och se Modo spela mot djurgården på Hovet. Det kommer att bli roligt. Jag tycker det är speciellt roligt att fara när det är bortamatch, man känner sig lite som en utböling då och det är kul Hoppas dom inte förlorar med tex. 7-0 eller nått, skulle vara typiskt. Vi ska åka ned med Modos hejarklack, sedan ska vi möta upp modo syd, alltså hejarklacken i stockholm. Så förhoppningssvis blir det mycket folk som hejar fram Modo.

Igår hade jag mina underbara tjejer här, Ida,Anna,Angelica och Linda. Vi surrade och skrattade hehe. Det var så längesedan alla träffades så nu när Angelica kom hem så var det perfekt att alla träffades.

Imorrn blir det utgång med Angelica och Linda!

Jag har en tendens att byta ämne lite hipp som happ i mina inlägg, med det får ni finna er i

Ha en bra kväll!

Tisdag - Over and out.

Imorrn är jag äntligen ledig, att kliva upp kl 6 fem dagar irad tar stryk på en. Men imorrn ska jag sova lääääääääääääääääänge.

Hockeyn igår var KUNG! Modo spelade ju riktigt bra även fast det bara var första träningsmatchen. Jag hade för det första inte väntat mig att det skulle vara så mycket folk. Men kul var det och jag kan knappt vänta tills det sätter igång på riktigt

Nu regnar det ute ser jag, mysigt. Synd bara att Jonas inte är hemma Han har eftermiddags och jag har inte träffat honom sen i fredags, så ikväll när han kommer hem ska han få en bamsekram Vi sov ju tillsammans inatt, men jag sov när han la sig och han sov när jag klev upp imorse.

På fredag ska jag och Ida gå på friskis och svettis och skaffa ett träningskort, nu börjar det bli dags att komma igång. Man mår så bra av att träna så jag vill komma igång så fort som möjligt.

Nä det blev ett kort inlägg idag också med en massa strunt, men vi ses hejdå!

Måndag - Hemma i stan

Har jobbat hela helgen plus idag. Har därför sovit hos mamma och varit där som jag skrev tidigare. Ska även jobba imorgon för att sen vara ledig onsdag. Känns som att det behövs, har hostat hela helgen nu så man är slut på.

Ikväll blir det att gå på hockey, första träningsmatchen. Jonas har eftermiddags så han kan inte följa Tur att Malin skulle fara, då slipper man sitta själv. Åh vad jag har längtar efter hockey!!! Många tycker: Men usch, då påminns man om att vintern börjar. JAG ÄLSKAR DET! Vintern är min årstid, jag vet inte hur det kan ha blivit så. Man kanske ha bra minnen därifrån hehe.

Angelica har också kommit hem en vecka från norge Vi ska eventuellt träffas allihopa på onsdag och jag längtar, ska bli kul!


Koska is back!




Nu hinner jag inte skriva mer, ska börja göra iordning mig för att gå. Jag ville bara att passa på att tacka min kusin för den fina kommentaren, tack!




Fredag - Arg!

Jag är så jävla arg, riktigt jävla arg,inombords. Det är inte på någon person om ni trodde det. Jag är bara så arg på allt. Jag skulle vilja ställa mig på världens största bergtopp och skrika allt vad jag har! Den som säger att det finns en gud snackar skit, jävligt mycket skit. Ibland är det så himla orättvist, och att bli påmind om att det återigen ska vara så gör att jag blir så frustrerad. Jag vill skälla på nån, men jag har ingen att skälla på, förutom Gud då. Om han finns(?)



Iallafall så ska jag sova hos mamma hela helgen. Jobbet som hägrar. Kommer sakna Jonas bredvid mig Men det känns helt okej ändå, för då får jag umgås med världens bästa mamma och vem kan säga nej till det?

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, känns som att det behövs. Vi ses på måndag!


Efterlängtade bilder!

Haha nu har jag fått bilderna från igår och jag skratta så jag höll på dö när jag såg dom

                                              
Han bad ju om att få ta kort med oss och det kan man ju inte tacka nej till

Några andra bilder som Ida tagit också:

                                              


                                               


Det var roligt, hej hå!

Torsdag - Impulsutgång

Igår skicka Ida sms till mig vid åtta och fråga om jag skulle hänga med ut. Ja tänkte jag, Jonas har ju förmiddags så han går och lägger sig tidigt plus att jag är ju ledig dagen efter så varför inte? Så utgång blev det, och det var riktigt kul! När man inte planerar så mycket blir det ofta roligast. Men jag måste säga att jag trivdes inte i min klänning igår, det är en svart klänning som jag haft förut, men jag kände mig som en kärring i den rent ut sagt. Typ:" hej här kommer jag med min kärring klänning och ska försöka dansa". Det förstörde inte min kväll ändå, det var bara att försöka glömma Den kanske åker i soporna nu?

Jag och Ida tog kort med Peter Forsberg igår på Oleary´s haha undra vad han tänkte: Åh nej ännu ett par fulla små tjejer haha nämen. Det var roligt och hoppas han inte tyckte att man var alltför dryg,men what the fuck, han är ju kungen och det måste man ju visa.

Igår innan Ida frågade om vi skulle ut fick jag nån cp attack. Jag dammsugade och torkade alla golv i lägenheten,plus att jag strök och satte upp gardiner i tv spelsrummet så nu är alla gardiner uppe. Dom blev jättefina! Panelgardiner är det. Nu fattas bara grejer från ikea innan vi blir riktigt färdig i lägenheten. Jag trivs som sagt så bra här att jag kommer nog aldrig flytta hehe.

Innan jag går vill jag passa på att gratta Anna som kommit in på skola i Linköping, jag kommer sakna dig som fan men jag är glad att du kommit in också

Ha det fin alla!

Onsdag - Grattis Kristian

Idag fyller mosters älskling 8 år och hela familjen är i bulgarien så jag inte får träffa han Syster ringde igår och dom verkar ha det riktigt skönt. Dom åkte i torsdags, så på fredag har dom varit där en vecka. Jag saknar dom verkligen och vill att dom kommer hem snarast Men två veckor brukar rulla på fort.


Här var han liten, sötnosen!

Jag har åkt på en förbannat jobbig hosta. Jonas har också hostat ett tag men nu börjar jag få det. Så jobbigt. Förkylning är det värsta som finns. Tur att man är hemma i två dagar och får vila.

Igår efter jag slutat jobbet så åkte jag och hälsa på Ida som kommit hem ifrån USA. Anna var också där. Hon hade mycket roligt att berätta och visade bilder och grejer hon har köpt. Jag är så avis Jag vill också åka dit och uppleva allt sånt där! Men det var roligt att träffa henne för det märks att hon varit borta :)

Elisabeth har kommit och hälsat på mig idag. Jag bjöd henne på fika och vi satt och surra. Hon hade även köpt en inflyttningspresentVad chockad och glad jag blev! Det var jätte snällt. Jag fick en muffinsbok, så nu blir det muffins i alla former och smaker


Jag och Elisabeth, snygg bild haha


 Hon åkte för en halvtimme sen och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Jonas har haft förmiddags och ligger på soffan och sover nu. Jag ska nog hoppa in i duschen!
 

Ha det bra!

Söndag - Tack för igår!

Det var en väldigt rolig kväll igår ( skriver en "väldigt" istället för en "riktig" rolig kväll, har märkt att jag skriver det mycket). Vi var först hos Madde sedan så gick vi ner på parken och såg Ledin. Sedan blev det Harrys, och som alltid är det svinigt mycket folk att man inte kan gå där plus att det är hundra grader därinne. Riktigt jobbigt! Men annars hade jag himla trevligt. Och vädret var ju inte alls att klaga på heller och sällskapet var KANON!


Vi var hemma hos Madde och hennes kille


Jag och Anna!


Haha


Tomas Ledin




Sedan avslutades kvällen utanför Burger King, där jag,Nille och Jonny käkade sedan kom Jonas och Malin med sina maxpåsar utanför Burger King. Jag diggar denna bild

Imorgon vankas jobb, 13.00-21.30 och det känns helt okej nu när man fått vara ledig.

Ha det bra!

( haha jag måste bara inflika att jag sa till Jonas nu alldeles nyss: Jag diggar denna bild,då sa han, vem är han till höger? Men det är ju du och Malin säger jag. Jaaaaa nu ser jag säger han haha )

Lördag - Välkommen sol!

Det är riktigt fint väder ute idag, det är bra för vi som ska på Ledin. Jag ser framemot kvällen. Anna ska komma och hämta mig vid fem sedan så åker vi till Madde på sörliden sedan går vi därifrån till parken. Det blir nog Harrys efter Ledin, undra vilken jäkla kö det kommer att vara där då hehe.

Igår blev det en rätt så hektisk dag för mig, jag slutade kvart över ett sen åkte jag hem. Direkt när jag kom hem ville Jonas gå ner på stan och shoppa och jag hängde med förstårs. Han hittade två tshirtar och 3 par byxor och ett par skor som det var 70% på (!). Efter vi hade gått ett tag på stan får vi på subway och åt, mums, sedan åkte vi på Willys och handla och åkte hem med varorna. Sen for vi direkt till Maria Laine som fyllde år. Firade henne där ett tag, trevligt. Sedan åkte vi direkt därifrån till bion och såg Sommaren med Göran. Som jag måste säga är en jäkligt rolig film hahah! Så jag var väl hemma vid elva på kvällen :P

Jag satt och funderade på att det snart är ett år sen pappa dog... Helt otroligt vad tiden har gått fort! Det låter hemskt att säga det men ibland förtränger jag det så mycket så jag nästan glömmer. Låter helt sjukt, men det är jobbigt att tänka för mycket så då ska man inte tänka överhuvudtaget. Men jag har tänkt på att så fort jag berättar om den dagen, hela händelseförloppet så är det som att jag återupplever allt igen och klumpen i halsen blir stor och värker. Hemskt att man ska behöva gå igenom något sånt hemskt...Men hur tragiskt det än låter så ska alla gå igenom det nån gång, synd bara att jag var så ung!

Jag hittade en text som jag hade skrivit dagen efter pappa dog, när jag läste den nu så känns det inte som att det ärjag som skrivit:
Jag måste få skriva av mig lite. Igår var nog den absoluta jobbigaste dagen i hela mitt liv, jag har aldrig varit mer förstörd, aldrig sett min familj mer förstörd någon gång. Min egen underbara pappa gick bort igår, och just att säga det högt för sig själv kan ju inte göra annat än att man börjar gråta. jag vill inte att någon skatycka synd om mig när jag skriver här för att jag vill bara skriva av mig. Jag har en underbar pojkvän familj och vänner och det betyder allt just nu. Det känns också väldigt tryggt att veta att pappa dog i sömn och att inte plågades, jag vill bara springa hem till honom och krama han och hålla fast han här hos oss. Jag vet också att det finns folk överallt som tror att jag har haft en jobbig barndom, men då ska jag tala om för er alla jävlar att Mats Lundqvist skyddade mig och min familj i ALLT. Jag ska inte tala om i vilka lägen men det var allt. Så alla ni jävlar som antyd något annat kan fara långt åt helvete. Han ringde mig mamma syrran och brorsan varenda dag och frågade alltid hur vi hade det, ni som säger att han bara låg hemma på soffan och rökte cigaretter kan också dra långt åt helvete för ni vet inte ett jävla skit om nåt och då ska man bara hålla käften!!! Min pappa har kanske inte levt det nyttigaste och mest perfekta liv, men det har aldrig någonsin haft med hans kärlek till oss att göra. Han har alltid brytt sig och hjälpt oss om det har varit något har han alltid ställt upp och jag kommer ALLTID att älska honom för det ALLTID. Jag är bara så förbannad ledsen och jag vet inte vad...Frustrerad.... Men jag vet att detta kommer jag att ta mig igenom och jag vet att han vill att vi ska fortsätta leva våra liv och minnas alla bra saker med honom. Och då ska jag göra det. Jag älskar pappa och hoppas att du har det bra där du är!

                                                                       Mats Lundqvist
                                                            1944-04-09 + 2008-10-14


Jag tror att jag var mest förbannad för att rykten som gick på husum tex. Inte konstigt att han dog han som söp så mycket. Dum jävlar!

Nu ska jag börja fokusera på kvällen, ha det bra alla!

Tisdag - Ledig dag!

Idag har man varit ledig en HEL dag, helt otroligt. Känns inte som att man har varit ledig nånting de senaste två veckorna, men nu har jag gjort mina mina två jobbar helger irad. Så det är skönt. Biljetterna är köpta till Tomas Ledin på lördag Det kommer att bli riktigt roligt. Jag är inte nå riktigt fan av honom, men han är somrig och jag tror att det kan bli mysigt. Anna och jag ska fara, sen ska vi möta upp några där. Jag ser verkligen iframemot det!!


Idag på min lediga dag har jag hunnit varit ner på stan och fyndat lite hehe. Kanske inte fyndat men jag har köpt nå små grejor. Ballerina sockar har jag köpt för dom är så härlig. Jag hatar att gå barfota, och speciellt i skor och på gräs. Ballerina sockarna är därför perfekt på sommaren, inte alls så varma som vanliga! Jag köpte också hängare, jag vet inte vad dom heter, hängare som man hänger gardinstången i haha. Jag hade tänkt sätta upp nya gardinerna i tv spelrummet, men då var man tvungen att borra ett hål till i vägen för att kunna skruva fast den. Jag vågar inte göra det, så det får Jonas göra. Sen handlade jag lite smått och gott på Ica och sen gick jag hem. Alla jobbade idag så jag kunde inte ragga med mig nån på stan heller Men det gick bra ändå.

Jag måste också skriva om grillningen vi hade hos syrran. Den var riktigt rolig. Jag har en massa bilder på kameran som jag måste lägga in, jag vet att det finns några som väntar på bilder på lägenheten också

Ha en bra kväll!

RSS 2.0