Onsdag - Gjort en massa!

Idag har jag äntligen införskaffat lite blommor till lägenheten och jag är nöjd Efter många om och men lyckades jag och Jonas välja några bra som passade. Köpte två lite större blommor och två små. Vita gardiner som jag ville ha fanns då inte... kollade i och för sig bara på hemtex och åhléns. Men jag hittade inga vita. Då kom jag på att jag har ju skickat efter bruna panelgardiner från Jotex katalogen hos mamma så dom kommer imorrn Hoppas de passar bra i vårat "tevespelsrum".

Annars idag har jag och Jonas som sagt gått på stan efter jag slutade jobbet kl 3. Jag köpte min present åt Jonas, nya träningskor som han ville ha, så det känns bra. Sedan åt vi på Subway, åh vad det är gott, jag tror det tog två sekunder sen var mackan borta Sen fick man en kaka med på köpet och det var inte dåligt.

Sen kom vi hem vid sex. Nu har vi äntligen börja fått våran post hit, så där i låg två räkningar....Inte så roligt men nu är dom bortbetalda så det känns skönt!

Jag och Jonas hade iallafall en riktigt mysig eftermiddag

Jag tänker på Ida nu som är i USA. Det är typ 40 grader där och hon har det säkert hur skönt som helst. Den lyckoosten

Nu ska jag och Jonas åka hem till hans mamma för han ska klippa sig. Ha det bra!


Jag och Jonas hos Malin och david, vi blir alltid så snygg på bild

Tisdag - Skön dag

Vilken skön hemmadag jag har haft. Har bara slöat, åkte och handla på Willys en sväng. Jag blir galen när man inte vet vars allting är, så man går runt med den stora feta vagnen och ser ut som ett frågetecken, men till slut fick jag kläm på ungefär vars sakerna låg. Willys blir nog affären jag handlar på, billigt och bra, hoppfallerallera.

Sen har jag diskat bort en hög med disk. Jonas kom hem från jobbet för en timme sen ungefär och han är trött stackarn, världens hosta har han också. Som jag skrev tidigare så tänkte vi gå på stan och kolla gardiner osv, men jag vet inte hur det blir med det. Kanske jag gör det imorgon istället. Jag slutar tre imorgon och är ledig på torsdag så jag har plenty of time.

Solen börjar titta fram här det gillar vi Är så less på detta skitväder, jag längtar tillbaks till Egypten. Där var det varmt och soligt och härligt. Syrran åker snart till bulgarien i två veckor, den fuskisen. Jag tror nog att jag följer med, kanske jag gömmer mig i hennes resväska?

Ikväll blir det fika med Anna på UH, mysigt värre!

Ha en bra dag alla!

Måndag - AJ!

Åååh mitt skavsår jag har på hälen läker aldrig. När jag var ut förra helgen hade jag ett par klackskor, och när jag kom hem på kvällen mådde inte mina hälar bra. På högra hälen håller det på att läcka men vänstra vill inte. Aja, nån gång gör det väl det får vi hoppas. Jag har ont i den iallafall, drygers.

Idag har jag jobbat, slutade halv tio. Nu är jag så less att jag håller på att dö. Jonas har förmiddags och har gått och lagt sig. Jag tänkte trycka i mig några mackor innan jag hoppar i säng. Något ni ska prova är att rosta mackor sedan skär ner gurka och lägger på sedan aromat. MUMMA! Idas recept och det är kanon.

Som jag sa tidigare så trivs jag hur bra som helst i våran nya lägenhet och även Jonas. Jag ska knäppa kort i den någon dag så ni får se. Imorrn på min lediga dag tänkte jag gå ner på stan och kika efter några gardiner. Vi har fått upp alla gardinera utom i gästrummet eller vad man säger. Jag funderar på att köpa vita gardiner dit. Jag har även kollat på en blomma som eventuellt passar där.

Och snart börjar hockeyn!!! Jag gick in på modos hemsida och där stod kalendern för hockeyn denna säsong! Överlycklig blev jag och skrev upp i almenackan hur kommande säsong ser ut. 24 september är första matchen för modo, mot frölunda hemma. Det känns som att jag kommer att känna att varje match är typ livsviktig, fast det inte är så haha typiskt mig




Nu ska jag göra lite fika, vi ses hörrni!


Söndag - Hej mina vänner!

Hejsan allihopa, idag har jag jobbat kväll. Slutade halv tio så jag var hemma vid tio. Jonas hade donat och fixat en massa fint hemma så då blev jag lycklig när jag kom hem Han är bara för gullig min älskling.

Igår blev det en impulsgrej också. Jag började jobba kl 13 och slutade halv tio. Det var tänkt att jag skulle sova hos mamma tills idag, men Anna skickade ett sms till mig vid åtta på kvällen igår. Hon skrev att Jonas hade typ fest hemma hos oss och att hon skulle hit och att hon ville att jag skulle komma hem. Sugen blev jag och hörde men Anna.N om hon kunde hämta mig och skjutsa mig och det gjorde hon, väldigt snällt av henne. Så då blev det att gå ut på Harrys och riktigt roligt var det. Jag började ju ett idag så jag fick sova ut.

Nu har Jonas fixat ett annat modem till internet och det ser rätt så bra ut. Internet har funkat iallafall 10 minuter hehe


Lägger in en liten egobild och säger godnatt!

Torsdag - Lyckats komma in på internet

Ja nu på kvällsidan har jag lyckats komma in på internet. Vi har fortfarande inte hunnit fixa det än. Därför hinner jag knappt göra någonting när jag går in på internet för det bara lägger av. Jonas skulle låna nån grej av en kompis och prova sen om det inte funka ska vi ringa telia. Förbaskat också!!!

Annars har det inte hänt nått speciellt. Igår efter jag slutade halv tio for jag ut med Jonas och gänget. Var riktigt roligt. Gratis inträde på Harrys så det var bra! Nu ikväll ska jag ta nio bussen till mamma för att sova där och fara och jobba imorrn. Jobbar halv sju till kvart i fyra. Har två jobbarhelger framför mig så det är bara att hoppas att tiden går fort

Nää nu måste jag sluta innan internet lägger av.

Vi hörs och ses!

Söndag - Blir galen!!

Ja jag har inte kunnat uppdatera mig så bra här på sistone för internet är alldeles stört. Man kan vara inne typ tre minuter sedan så funkar det inte. Jonas ska ringa Telia imorrn och få någon ordning på det. Sånt där kan göra mig så fruktansvärt förbannad...

Gårdagen var iallafall riktigt rolig. Jag Anna och Ida käkade mat här sedan for vi ut på Harrys. Jag har dock såna skavsår och ont i en fot. Enda negativa, annars var det riktigt roligt 

Jag och Jonas har sett filmen Bröllopsduellen. Jag trodde att den skulle vara mycket bättre. Den var inte speciellt rolig och förutsägbar.

Kl nio ska vi se verkligehetsfilmen om Anna Nicole Smith på femman, jag tycker verkligehetsfilmer är så bra!

För övrigt har jag och Jonas köpt lösviktsgodis för 130 spänn haha. Ha en bra kväll!

Kram

Fredag - Men hej igen allihopa!!

Det var ett väldigt långt tag sen nu  Det har hänt väldigt mycket dessa dagarna jag inte skrivit. Jag har hunnit flytta och gjort det mesta klart. Jag bor nu på själevadsgatan i övik. Känns riktigt bra och lägenheten är superfin, vi har redan fått iordning en massor så det känns roligt. Jag ska knäppa några bilder och lägga in så ni får se.

Förövrigt är Jonas i Piteå nu med sina kompisar, dom ska vara där tills söndag, jag längtar verkligen till han kommer hem! Så nu när han är borta så tyckte jag att det var perfekt att ha en liten tjejkväll så Anna och Ida ska komma hit imorrn, vi ska käka mat och sen fara ut. Kommer att bli riktigt roligt  

Min älskade Jonas fyller också år imorrn och sen är han inte hemma Jag får fira han när han kommer hem.

Det blev ett kort inlägg idag,

RSS 2.0