Måndag - Fullspäckad vecka!

Hej alla!

Denna vecka kommer att bli en fullspäckad vecka. Jag tror inte att jag haft så mycket planerat som jag har den här veckan. Jag ska dra den lite snabbt. Idag har jag jobbat från sju till kvart över fem. Sedan åkte Jonas och jag och handlade med hans mamma sen åkte vi hem gjorde mat och åt middag på balkongen. Riktigt mysigt faktisktBäst att njuta så mycket som möjligt av balkongen eftersom att vi inte har någon i våran nya lägenhet.

Imorrn blir det jobb från sju till fyra sedan åker jag och Jonas direkt till Salusand till brorsan och hans Anna-Maria( haha hans Anna-Maria)Vi stannar där tills på onsdag eftersom att jag är ledig onsdag. Från torsdag till söndag är det jobb som gäller och där ska jag även klämma in en flytt Aja, det ska bli kul att flytta.Jonas har ju semester så han får göra bort det mesta hehe.

Hamnfesten i helgen var riktigt rolig. Jag, Anna, Ida, Emma, Linda, David, Tommy osv satte oss på en filt på gräset vid hamnfesten och drack och åt lite gött. Riktigt trevligt var det. Jag tog faktiskt några bilder!


Fin utsikt!


Vi såg inte så mycket av hamnfesten, men vi hörde en massa. Tyckt!


Emma glassade bredvid mig hehe


Mums!


Ida!


Anna!


Ida, David,Tommy





Vi såg när Kim uppträdde


Fredrik Birging och Gert Fylking surrade


Jag och Linda


Snyggingar!

Tack för mig, ha en bra kväll!


Fredag - Hej på er!

Oj, det var ett tag sen jag skrev nu. Som ni förstår så har det varit sånt fint väder så jag har inte orkat sitta vid datorn så mycket.

Imorgon blir det iallafall hamnfesten och Rix fm med tjejerna. Vi hade tänkt sätta oss på en filt på gräset och bara sitta och ha det mysigt. Det lär nog bli lika fint som idag och det blir nice. Fest blir det ju också

Det blir ett kort inlägg ikväll. Orkar inte skriva mer. Egentligen var det tänkt att vi skulle börja flytta imorrn, men nu har lastbilen punka så det blir inge av Vi får ta det till veckan.Då är Jonas hemma från Metaltown också.


Ha en bra helg hörrni!

Måndag - Soffan är våran!

Idag har jag och Jonas köpt våran soffa som vi (eller jag) hittade på Unika hem i stan. En tre sits och en två sits. Jag har ingen bild på den Men jag är dålig på att lägga upp bilder men det bjuder jag på hehe. Vi ska hämta den när vi flyttar, det känns som lite onödigt att ta den till husum och sen till stan igen.

Jag vill även passa på att tacka ännu en gång för midsommar och här kommer några av mina 120 bilder hehe.


Krille som fyllde 30.


Jonas kusin Zimon och hans tjej Matilda. Synd att zimon blundar hehe


Jonas syster Malin och Krilles tjej Maria till höger.


Jonas farmor Henny till vänster och Jonas kusiners farmor Gun till höger


Till vänster Alex (Jonas kusins kille) Jonas kusin David i mitten och till höger Malins kille Jimmy


Davids  tjej Malin, vackast ever :)


Jonas kusin Rebecka och hennes kille Alex underhöll med sång


Söt Ida :)


Eilert Pilarm kom också och underhöll :)


Dans av Ida och Eva


Från vänster, Jonas pappa, Jonas, David, Jonas faster och Rebecka




Anneli och jag








Jonas kusiners pappa och Ida. Robban var grillmästarn :)


Jag sammanfattade bilderna väldigt bra hehe tog typ ut tio av 120

Ha en bra kväll!


Söndag - Grattis mamma!!

Jag har inte skrivit på ett tag. Jag har fullt upp och har inte hunnit. Midsommarafton var kanon. Var som sagt hos Krille och det  blev jäkligt lyckat. 140 st var tydligen där och det var den roligaste festen på länge. Jag har även bilder därifrån som jag ska lägga upp nån gång i framtiden hehe.

Igår åkte vi till Malin och käkade grillat och spelade kubb. Trevligt och gott. Och idag har jag jobbat sju till kvart över fem. Sen åkte jag och Jonas och grattade min underbara mamma som fyller 61 år idag. Grattis, du är bäst! Sedan for jag och Jonas hem och har donat i lägenheten hela kvällen. Även Jonas mamma var här och hjälpte till att täcka alla hål i väggen. TACK! Så nu börjar vi komma igång lite, känns skönt!

Jag ska lägga in bilder från Egypten men ni får ha lite tålamod, har inte funnits så mycket tid om jag ska vara ärlig. Men snart är jag ledig och då skajag minsann hitta lite tid.


Ha det bra!

Torsdag - Sen middag

Idag blir det lite sen middag, kom inte hem förrän nu (19.20)

Jag slutade tre idag, sedan åkte jag med Magnus in till stan direkt. Vi mötte upp hans tjej och gick in på boa. Sen åkte vi tre till Unika där brorsan köpt en soffa och jag skulle kolla på någon. Jag hittade en trea och en två som är typ brunaktig med en massa kuddar och jag bara älskar den. Jonas däremot lät inte så glad för han vill ha en divan soffa....Hm.. Han har lovat mig att vi ska åka och titta på den på måndag iallafall. Hoppas hoppas hoppas att han vill ha den. Plus att jag hittade en skitsnygg matta till och eventuellt ett vardagsrumsbord

Sedan åkte vi på Boom affären och kollade lite. Sen åkte vi på Ica kvantum och handla och dit kom Jonas för han skulle åka med oss hem. Sedan åkte vi fyra till hamnen och köpte en glass. Trevligt  Och nu är jag hemma!

Jag sitter och taggar för midsommar imorgon, jag ser framemot det. Vi ska som sagt till Jonas bror som fyller 30. Grattis i förskott Krille  Där ska vi käka middag och sen kommer den ett antal personer, nästam uppemot 100 st har jag hört Det kommer bli roligt det.

Jag ska även meddela att vi har börjat dona i lägenheten nu. Jag har fixat några kartonger nu, ska fixa mer. Usch det är så stökigt här och det är drygt... men men det ger ju inget att städa nu.

Ha en bra midsommar hörrni!

Tisdag - Inga hål :)

Åh vilken lättnad,jag var hos tandläkaren idag kvart i ett på en kontroll. Och vet ni vad? JAG HADE INGA HÅL Det känns så förbaskat skönt, jag som har så lätt att få hål, jag tror att det är tandtråden som hjälpt mig. Varje kväll efter jag har borstat tänderna kör jag alltid med tandtråd, det har blivit en vana nu och det funkar suuuper. Även efter jag har ätit kan jag köra med tandtråd.

Idag ska jag iallafall på stan och träffa Ida, ska handla en pincett, eyeliner och en present till mamma. Hon fyller nämligen 61 på söndag så jag måste hitta något bra. Få se vad man hittar. Det ska blir trevligt att träffa Ida medSynd att ni jobbar Anna och Linda men vi får ta det fler gånger.

Igår blev det en lugn kväll, Jonas somnade vid sju och sov ända till han skulle jobba, fyra imorse, han är så söt, trötter va han Jag diskade undan lite och sorterade upp en massa papper som vi hade på köksbordet, mycket skit ska jag tala om för er. Sedan tittade jag på Mean girls som gick på fyran, den fick mig att tänka på Angelica, hoppas hon kommer hem från Norway snart Sen efter det var det Ett herrans liv där Robert Gustavsson var gäst. Sen blev det sängen.

Ikväll om jag hinner ska jag ladda upp Egypten bilderna, sen lägga in dom, har inte haft tid än.

Imorrn är det även min första jobbardag på sommaren, känns rätt okej. Fick hem ett nyare schema idag, där hade jag blivit lagt till en helg extra, så då kommer jag att jobba två helger irad...Känns lite surt med tanke på att man trott att man ska vara ledig, men det är inte på Jonas semester iallafall, det är huvudsaken. Annars känns det skönt med lite cash.

Nu ska jag gå, och håll tummarna att det blir fint väder till midsommar, det får inte bli detta väder

Kraaaam

Måndag - Hemma igen :-)

Hejsan alla glada!!

Igår vid tolv på natten var jag och Jonas hemma i lägenheten och ett kallt och regnigt sverige... Tråkigt. Det har varit riktigt bra i Egypten, vi har solat bada och bara haft det skönt. Jag och Jonas var på en helkropps massage, det var rätt så skönt. Sen var vi på aqua park, med en massa vattenrutchkanor och jag åkte alla utom en David åkte den jag inte åkte och han skrek typ: Helveteeeeeeeeee Jooooooonnnnnnaaaaaass. Så Jonas vågade inte åka den heller haha.

Sen har vi varit ut på en båttur och snorkla. Vi såg riktigt coola fiskar. Sen åkte vi iväg med båten på ett ställe där det var delfiner och dom var riktigt nära båten så det var hur mäktigt som helst!!

Den har varit en riktigt bra och skön vecka, jag ska lägga in bilder också men det blir nog ikväll eller imorgon. Har nämligen en massa tvätt nu och plus att jag känner lite panik för vi flyttar om två veckor Utan soffa är vi så just nu, så nu sitter vi på Jonas tv spelsstolar. Gamla soffan har Jonas brorsa fått tagit till sin fest på midsommar, så vi måste köpa en ny soffa. Vi hade ändå tänkt köpa en ny så det var perfekt att han tog den.

Tack Malin och David och även min älskade Jonas för en rolig resa och det måste göras om 

Nu måste jag fixa lite grejer, see you later!

Fredag - Twilight!



Riktigt bra film!

Är ni sugen att se en ovanlig romantisk film så ska ni se denna! Helt underbar film, och jag älskar skådespelarna. Det som var komiskt var att kille och tjejen i huvudrollerna (som är på bilden) är så lik Chuck och Blair i gossip girl om ni brukar se det Den var iallfall så himla bra och jag har sett trailern på tvåan som kommer i november och den verkar minst lika bra. Jag råder er iallfall att se den!

Just nu håller jag på att tvätta och Jonas är på jobbet. Det var inte så mycket tvätt så det är skönt. När jag är klar med den så ska jag packa ner det mesta. Jag har skrivit upp allt viktigt jag ska ha med mig så man bockar av det man har stoppat ner. Det skulle vara taskigt att glömma t.ex. passet eller något annat sånt viktigt. Jag brukar alltid göra så innan jag reser någonstans, skriva upp en lista på det viktigaste.

Mamma har också varit hit en sväng och surrat lite, hon ville säga hejdå. Ikväll blir det att vara med vännerna och att hämta syrran som ska på middag med personalen  

Nu ska jag gå, vi få se om jag hinner skriva lite imorrn innan jag åker annars så ha det bra så ses vi om lite över en vecka!

Torsdag - Två dagar kvar :-)

Väder i Hurhgada, Egypten Söndag 7 Juni


Dag: 34 C
Kväll: 22 C

Så kommer vädret vara när vi landar på söndag vid elva tiden på förmiddan Lite tyckte, bort från detta blåsväder och till ett fint väder. Imorrn ska jag börja packa, har tvättid imorrn så när jag tvättat klart blir det packning. Nice!

Idag har klassen käkat lunch på en indisk restaurang i stan, buffé för 65 spänn. Oj vad gått det var, jag åt som en häst sen blev jag tvärmätt. Men det var trevligt att göranågot tillsammans och surra Och jag har föresten sommarlov, bara en termin kvar nu!!! :)

Idag blir det bara lugnt, Jonas är och kollar på en amazon. Coolt om han köper den, en gamm amazon. Det gillar vi.

Jag kom på nu att jag och Jonas måste bestämma vad vi ska göra för luncher i Egypten. Jag och Jonas har ju en lägenhet, sedan har Malin och David en och vi har bestämt att göra luncher tre dagar var. Känns som lite onödigt att äta lunch ute, det är ju trevligare att äta middag ute tillsammans på kvällen och plus att man inte vill slänga ut pengar på mat heller. Sen tar det ju tid att gå runt och kolla efter en restaurang osv så vi har bestämt så. Frågan är bara vad man ska hittta på... makaroner är ju en självklarhet man kan ta med sig. Likadant med Tortelini eller hur det stavas... Vi måste kolla på affärn. Har ni några bra tips?? Skriv isånafall är ni snäll

Ni ska bara veta vad jag och Jonas har beställt mycket på taxfreen Tre liter vin, en liter apple smirnoff flaska, en baylies, en rom flaska åsså en Stora mini bar paketet, där det är massa små flaskor med champagne osv haha Här kommer det att tankas tro jag Det gäller att kompensera med vatten.

Nä nu ska jag gå, ska lägga upp en bild från Bulgarien på midsommar 2008!



Ha de gött alla!

Onsdag - Det närmar sig!

Åh, jag börjar få lite resefeber, hehe närå, men det känns inte så roligt när man läst om det där planet som har kraschat  Jag är inte flygrädd, men just att landa och att lyfta är lite pirrigt. Man sitter alldeles spänd och vill att stigningen och ladningen ska vara över så fort som möjligt och när man tittar sig omkring kan en del folk ligga och sova Eller sitta och sova kanske. Men men det brukar gå bra och är det meningen att jag ska dö på ett flygplan så varsågod då hehe skojja bara

Idag har jag klippt mig, eller toppat iallfall. Var välbehövligt, håret var som en rishög och luggen hade vuxit in i ögonen. Men nu är det bra så jag ska inte klaga.

Jag träffade Anna på stan och vi fikade och kollade runt på kläder. Trevligt Jag köpte en par solglasögon, inge mer. Jag köpte också solskyddfaktor och sånt, man måste ju smörja in sig annars blir det besvärligt.

Sen åkte jag hem och nu är jag så trött att jag somnar närsomhelst. Jag funderar på att gå en timmes promenad, men jag vet inte om jag orkar det idag. Är helt slut på. Sen måste jag också börja att packa lite inför resan, vi åker ju ändå på lördag så det är bäst att man börjar att kolla på vad man ska ha med sig. Man kommer nog att packa för mycket som vanligt

Nä, nu ska jag dra. Ha det fint!

Tisdag - Hejsan!

Hejsan!

Det var ett tag sen nu, men jag har haft så fullt upp så jag har inte hunnit skriva.

Igår var en riktig härlig dag, först var jag på skolan till två. Sedan gick jag och Elisabeth ner till kiosken som är vid volleybollen, Jonas och co skulle vara där och spela. Vi köpte en glass där och satte oss och åt den och kolla medans dom spela. När vi precis hade satt oss så såg vi att Theresia spelade också och det var kul att hon var med  Efter vi hade ätit glassen så for Elisabeth hem, jag stannande förstås och spelade med gänget. Solen lös och det var riktigt härligt.

Vid fyra for vi hem, sen gjorde vi mat snabbt, sedan åkte jag Jonas Magnus och Nille och spela tennis. Det var väldans kul, nio kom vi hem och var utless. Hade hållit igång hela dagen och bränd som en kräfta var man också

Det var så svårt att sova inatt för man var alldeles pigg. Drygt hehe

I förra inlägget skrev jag att jag och Angelica skulle ut, och det blev en riktigt lyckad kväll. Vi satt hemma hos mig och drack vin sen skjutsade snälla syster oss in till stan. Vi gick på harrys. Åh herregud vad jag gjorde bort mig, eller gjorde bort och gjorde bort, det var pinsamt nu i efterhand. Ibland kan man aldrig hålla käften  Aja, egentligen var det inte så hemskt men...

Jag kollade på vädret i hurghada, dit vi ska till egypten, på måndag till veckan när vi är där så kommer det att vara 38 grader på dagen och 25 på kvällen. Det gäller att smörja sig och ta det riktigt lugnt i solen. Det känns inte värt att bränna sig. Nog för att man lär göra det ändå, men jag ska försöka ta det så lugnt som möjligt. Åh va jag längtar!


 vårt hotell



Vi har väldigt nära till havet

Ha en bra dag!

RSS 2.0