Söndag - Min födelsedag eller inte?

Hallå där!

Haha jag skrattar för mig själv när jag tänker på folks reaktioner när jag säger att jag fyller den 29 februari.
- Va? Men då är du inte gammal. Bara fem år, men du är stor för att vara fem år! Men när firar du då?

Den repliken är något jag har fått höra i ja, 22 år nu Eller så länge tillbaks jag kan minnas iallafall. Men jag förstår folk, det är en konstig dag att fylla år på. Jag är unik haha nämen. Men jag är alltid beredd på samma visa varje år Jag firar iallafall den 28 när den 29 inte finns och det är min systers förtjänst har jag förstått. Och det var ett bra val. Jag skulle inte vilja fira 1 mars för det blir ju fel månad. Så den 28 passar bättre.

Min födelsedag ser ut såhär: Sitter här hemma och väntar på att åka till jobbet. Jobbar halv fyra till tio :D Jonas är i Finland med jobbet, han åkte imorse Han kommer hem på tisdag och jag längtar så jag dör! Min familj och Jonas familj kommer och grattar i veckan, blev tajt nu i helgen. Så då blir det kalas då.

Nä nu ska jag se lite på tv innan jobbet. Ha en bra dag, för det ska jag ha :)


Torsdag - Rastlös

Hej där!

Jag har märkt en sak med mig själv och det är att jag har väldigt lätt för att bli rastlös haha. Igår slutade jag 12, åkte hem tog det lugnt i stort sett hela dagen. Har haft ont i halsen sen i måndags så man har varit lite less när man jobbat.  Idag har jag varit ledig, vaknade 9 och var pigg. Klev upp kollade på tv käkade frukost och sen satte jag igång att damma, hela lägenheten dessutom Haha sen plockade jag fram kyckling filén så att den skulle tina. Vart sugen på en kycklinggryta med bacon i för att lyxa till det damn vad gott det blev. Det blev så mycket så det räcker till imorrn, nice slipper man laga mat :) en och en halv ledig dag och jag håller på att dö v rastlöshet haha

Förkylningen har äntligen brutit ut, hatar att ha ont i halsen, då är jag hellre förkyld i näsan hehe. Men jag känner mig pigg ändå, beror nog på att jag fått sova ordentligt.

Imorrn det är jobbardag, 7.30-12, sen måste jag göra nått på kvällen, jag och Jonas ska kanske göra nått med David och Ida. Har bara varit hemma hela veckan eftersom jag har varit matt och less efter jobbet. Men imorrn måste jag göra nåt,har ju inte träffat nån på hela veckan Min goding Jonas förstårs meningen annan. Har fyra jobbardagar framför mig, och förhoppningsvis får jag mitt schema för mars månad imorrn. Så jag vet hur jag jobbar på måndag.

Nog om det. På lördag är det första hockeymatchen sen os uppehållet. KUL! Synd att Sverige åkte ur igår, men då får vi ju hem Foppa. Inget ont som inte för något gott med sig Jonas tänkte bjuda mig att äta ute nånstans på lördag innan matchen, jag fyller ju år på söndag och då åker han till Finland med jobbet Men jag jobbar ju kväll ändå så hehe.

Nä nu ska jag sluta surra, ha det bra alla!

Fredag - HAlooOooOoOoo

Nu ska jag traska iväg på jobbet.

Och imorrn det fet partajj!!!! Först fyller världens bästa Henrik 15, sen så blire partajj på kvällen också men världens bästa gäng :D



Ha en bra helg, hejdå!

Måndag - Promenixat.

Hej alla nära kära, alla nyfikna och jaaa alla som tydligen bryr sig om vad jag gör hehe

Idag har jag haft en ledig dag. Klev upp vid halv tio, blev sugen på en promenad så jag hörde med brorsan om han hade lust att hänga med. Det hade han och lilla Simpson hängde också på. Tråkigt att han ska flytta hem till husum Men jag kommer inte träffa han mindre för det. Jag träffar ju mamma och syrran också,plus att det inte är så långt till husum heller, och man har ju körkort! Gud vad familjekär man är, men det är inte så konstigt när man har en sån fantastisk familj heller!!!!

Från det ena till det andra så är jag så sugen på att shoppa! Speciellt kläder, känns som att det är hundra år sen sist. Nog för att jag köpte ett par thigts i fredags, men ändå. Jag vill stor shoppa! Jag och Jonas ska åka upp till umeånån dag och bara köpa allt vi ser, nämen. Lite farligt att börja shoppa, för när man väl sätter igång kan man inte sluta hehe.

Ikväll är det hockey också....Bäst man inställer sig på förlust. Jag tror att jag ska gå på Fjällräven center och vara SKIT besviken, redan innan matchen. Då behöver man liksom inte ha en massa förhoppningar och sen bara dödas dom av senare. Jag ska bara ha negativt tänkande. Stackars Jonas,Malin och Maria som måste dras med mig och min dåliga attityd,men jag kommer liksom inte på nåt annat sätt. Jag kommer ju fortfarande hejja på dom, men jag tror inte på vinst.

Nu ska jag gå, ha det bra alla!

Söndag - Vilodagen

Hej där!

Jag har börjat tycka om söndagar mer. Förut när man gick gymnasiet så hatade jag söndagar. De innehöll bara en massa plugg...Eftersom man oftast sköt upp det till då. Usch, jag minns att ibland kunde jag ringa till Anna och var alldeles svettig av panik hur jag skulle hinna med allt. Innan studenten så var det verkligen hemskt, usch, men det är glömt nu hehe. Man klarade det också på något sätt.

Nu är söndagar en skön och lugn dag. Som idag. Då jobbade jag 7-13 på hemtjänsten. Ingen som helst trafik ute, allt är bara lugnt liksom.
Nog tjatat om det.

Fint väder idag va?JA Kanon väder och det tackar man inte nej till att ha fler dagar. Jag och några på jobbet tog ut lite friskvård och gick runt höglandssjön. VAD UPPFRISKANDE! Man blir så pigg. Och inte nog med det så kan jag äntligen sätta igång med träningen imorrn igen. Jag har ju varit förkyld i två veckor, men nu börjar det kännas bra igen. Så härligt att komma igång. Tänkte gå på intensiv passet imorrn, sen skynda mig hem, duscha, och sen hemma match. Nervous like hell!

Nu när jag skrev om studenten börjar jag tänka tillbaka på vilken fantastisk dag det var. Så därför kommer några bilder häääär:



:-D


Jag och Jonas innan balen, idag har vi faktiskt varit tillsammans i 7år och 11 månader ;)





Jag hittade bara de här tre korten, resten har jag sparat på ett annat ställe, orkar inte gräva fram.

ha det finers!

Lördag - En slapp dag


Hej allesammen!

Har precis skjutsat hem brorsan och Malin. Malin kom hit och käkade tacos med mig och Jonas. Sen kom brorsan och vi såg hockeyn allihopa. Inte den bästa matchen...Förlust med 4-1. KUKEN, säger jag. Nu känns slutspel väääääldigt långt borta. Hoppas dom kan hålla sig på ingenmansland iallafall.

Igår var jag, Sandra och Ida hemma hos Ida och spelade spel och partajja lite. Det var riktigt roligt, surrade och lyssnade på gamla klassiker haha. Sen for vi ut, eller jag och Sandra, Ida hon stannade kvar hemma hrmf :) Mycket folk på olles och mycket dans trevligt trevligt. Tänkte lägga upp lite bilder som Sandra tog :)

Sandra med sina glasögon när vi spelade Brainstorm :)


Ida :D

Jaaa hehe

 



 







Ja nu ska jag väl ge mig, ska upp och jobba imorrn. 7-13. Tack för kvällen igår tjejer!!

Hejochhå!


Torsdag - Släktforskning

Hej alla!

Idag har jag fredag i mitt huvud, konstigt. Men ganska skönt då när man vaknar imorrn då är det fredag och då har man haft två fredagar haha. Jobba ska jag göra på söndag, på hemtjänsten 7-13. Åh vad jag vill ha en fast tjänst nu, har sökt på alla som varit ute, även vikariat men ingen har nappat på mig Vill jobba så jag får ihop mina lasdagar, har inte så jättemycket kvar till jag är lasad nu så det är skönt.

När jag var hos mamma igår så började vi prata om farmor,farfar,mormor och morfar. Jag frågade en massa, bla skulle min mormor utbilda sig till barnmorska men när hon var gravid så slängde dom ut henne från utbildningen. Sjuuukt hur det var förr. Iallafall så har jag bestämt mig för att jag ska börja släktforska. Jag har kännt det en lång tid men inte riktigt tagit tag i det. Men nu ska det bli ändring på det. Jag har ingen aning hur jag ska börja, men jag får söka lite på internet, det står nog där. Mamma berätta också att farmor hade riktigt snygga ben som ung, hahahaha det har inte jag ärvt iallafall

Jonas är och tränar och jag ska väl stoppa nått i magen, ska ner på stan en sväng sen.

Ha en bra dag!

Onsdag - Med handen på hjärtat

Så är jag suuuper duuuper nervös för morgondagens match. Modo måste slå Luleå imorrn, dom bara måste. Annars kommer jag vara surer, bara så ni vet. Jag och Ida hade tänkt gå till brorsan och välja ut några spel inför fredag när vi ska vara hos Ida. Sen ska vi gå på olles och kolla på hockey,Jonas ska äta mat med några arbetskompisar där så då möter vi upp dom där.

Idag har jag jobbat tre timmar på hemtjänsten, gjorde min premiär insats i syrrans grupp och det gick kanoners. Sen åkte jag bussen till Husum och hälsade på mamma, sen åkte jag hem vid sju. Mamma var snäll och bjöd på mat och semla,min första semla i år(lär inte blir sista hehehhehhe). Har mest suttit och degat framför datorn ikväll, letat upp nya låtar med Beyonce. KANON bra som alltid. Hon ska tydligen släppa en skiva snart, då kanske hon åker på turné igen, då ska jag absolut fara igen. Tredje gången isåfall hehe, men det är lätt värt hon är kanon.

Förövrigt har jag fått lämna in min mobil för displayen gick sönder av nån mystisk anledning,så nu har jag lånat en av Viccan. Innan jag lämnade in mobilen så flyttade jag över alla filmer och bilder till datorn och då hittade jag denna bild från Egypten i somras. Herregud vad blond och fräsch man va där, annat hur man ser ut nu haha



Åh vad jag vill åka utomlands igen!!! Ser ni bayelisen i bakgrunden haha gött

Kan ju lägga upp lite annat smått och gott från mobilen närjag lix är igång höhö



Jag och Jonas innan Metallica konserten i London



Konserten :)



Jag och Magnus på beyonce konserten :)



Anna,Ida och jag skulle ut efter ett galej hemma hos mig.



Brorsan och Anna Ma´s hund Simpson :)



Syster vad har du i glaset?? :D

Ha det bra alla!

RSS 2.0