Det var inte igår!

Men hej alla glada människor!

Det var sisådär hundra år sen jag skrev ner något på denna sida. Ändå har jag haft uppåt hela nio stycken läsare som ens orkat titta in och sett om jag har skrivit nått. Bra gjort!

Jag fick en mejl av syrran där hon skrev och funderade om hon skulle lägga ner sin blogg. Hmmm tänkte jag och det ska jag nog göra tro ja. Jag har faktiskt inget som helst att skriva. Det blir mest vad man har gjort på dagarna och hur roligt är det att läsa om? Jag orkar inte ta med kameran och knäppa kort på varje rörelse jag gör och lägga in och skriva om heller. Kanske man får insperation att skriva om något framöver, vem vet.

Idag har iallafall varit en riktigt händelserik och ROLIG dag:). Först stroke utbildning från 9-12. Sen for jag och Ida och träna. Efter det blev det käk sen träffade jag och Ida upp med Linn i hamnen och satt och solade och käkade en glass. Sen när vi skulle hem ifrån hamn upptäckte jag att min cykel blivit stulen, JIPPI vad glad jag blev..Eller inte. Fick då gåhem, sen kom Ida och vi gick ner och kollade på när några spela fotboll. SEN SEN SEN skjutsade Jonas mig till Malin, för jag får nämligen låna hennes cykel så jag kan cykla på jobbet. Snällt. NU har jag äntligen fått slängt mig i soffan. Ser på hockeyyyyyy.

Men se där, jag fick ihop några rader iallafall.

Ha det bra alla!!!


RSS 2.0