Torsdag - What a day :D

Solen skiner och fåglarna kvittrar haha nämen håll med om vilken fantastisk dag det är!

Jag och Jonas har varit och kollat på lägenheten idag, den var superfin! Så vi har bestämt att ta den, sen har vi sagt upp den här. Det känns så himla kul. Lägenheten är en trea som ligger på själevadsgatan och den var ganska nytt renoverad och skitfin planupplösning. Så tummen upp för den. Vi får flytta in den 1 juli, ev den 1 juni om vi har tur

Ikväll blir det festligheter. Vi i klassen höll på att prata om att ikväll är oftast alkoholdebuten för ungdomar. Det var inte min. Min var på andra parken i åttan och det slutade med att jag fick ta hand om en kompis som blev dyngkalas och jag tyckte bara att det smaka skit. haha. Så kan det gå. Men håll koll på ungdomarna, herregud när jag får barn och dom blir i tonåren kommer jag vara nervös varje gång dom ska ut. Sitta uppe hela natten att vänta haha 

Ikväll ska jag och Jonas till Nille i västanå. Det ska tydligen bli skit mycket folk där, upp emot 60 st Men alla lär ju inte komma haha då kommer man ju knappt att kunna vistas i huset. Jag har köpt vin och några cider att smutta på. Det är mysigt såhär i soliga vädret. Man ska väl börja göra iordning sig snart.

Ha en trevlig valborg alla!

Tisdag - Den var inte så fin...

Lägenheten var inte så som vi hade tänkt. Eller vi visste ju att det var ett gammalt hus och en gammal lägenhet, men jag trodde ändå att den skulle duga. Det var nästan så att mäklaren varnade oss innan vi gick in i lägenheten hehe. Jag och Jonas sa direkt till den här killen att vi inte ville ha den. Han tyckte det var jätte bra att vi sa det på en gång så då fick vi in en ny bokad tid för en annan lägenhet som låg tvåa på vår lista efter den här. Det är en trea på själevadsgatan och den är betydligt nyare och fräshare.

På torsdag halv tio ska vi titta på den. Nu har jag bestämt mig att absolut INTE ha några förväntningar på den lägenheten. Man blir besviken annars att det inte är som man tänkt sig.

Synd att det är så regnigt annars hade jag tänkt ta en långpromenad som igår. Vi får se hur jag gör.

Nu ska jag se Tyra Banks show, det handlar tydligen om kvinnor som är gravida och tar droger och röker ändå. SJUKT!

Ha det fint!

Måndag - Hockeykväll

Jag sitter och tittar på hockeyn nu, Lettland gjorde precis 1-1... Synd... Men det känns ändå som att Sverige kommer att vinna.

Jag gick in på Modos hemsida idag och där hade dom lagt upp ett schema för säsong 09/10  Jag längtar så grymt mycket till säsongen sätter fart så det är inte sant! Vi ska köpa säsongskort i år också för det är lätt värt det ska jag säga.

Idag gick mamma, Mona och jag en sväng runt Husum. Det tog ungefär en timme och det var väldigt skönt att komma ut och få frisk luft. Det är alltid roligt med sällskap när man är ute och går, man pratar och skrattar så är man hemma ganska fort för tiden går. Jag tänkte gå samma runda imorrn och får jag ingen med mig så tar jag med mig min kära vän ipoden. Den ställer alltid upp

Imorrn 09.30 ska jag och Jonas kolla på lägenheten! Spännande! Hoppas att den är fin bara... Annars måste vi kolla upp någon annan lägenhet och det känns så drygt, jag vill flytta på en gång. Just för att man gör det mesta i stan och man slipper köra bil osv. Sen så tycker jag det är tråkigt att familjen inte bor i stan, men det är tur att man har bil och kökort så det är inte några problem att ta sig hit om man säger så :-D

Nu ska jag fortsätta och titta på hockeyn sen ska jag hämta Jonas i västanå vid tolv. Han har eftermiddags i veckan...

Hejdå!

Söndag - SOMMAREN ÄR PÅVÄG

Åh vad det har varit skönt ute idag. Det har nästan bara sagt poff så har värmen kommit, riktigt skönt. Det har varit en lugn helg för mig. I fredags så åkte jag till Anna och bakade kladdkaka med hon och Ida. Den blev god, kanske inte riktigt som den ska vara men god ändå. Två bitar kunde jag glufsa i mig hehe sen kollade vi på Talang och surrade. Jonas kom och hämtade mig vid halv elva. När vi kom hem gjorde vi iordning jordgubbar och kollade på Dude where  is my car på trean.

Lördag kom Ida förbi med Rocky,henne föräldrars hund.Vi gick en sväng och köpte glass sedan kom hennes David en sväng och sen åkte dom hem. Senare på kvällen åkte jag och Jonas in till dom och vi köpte en massa go saker och spelade NHL och surrade.

Så det har varit en lugn och skön helg. Jag har gjort bort två uppgifter idag. Social omsorgsuppgiften och första rehabiliterings uppgiften. Shit vad jag är duktig. Men har jag väl börjat kan jag inte sluta, och rehabiliteringskursen verkar vara rolig också.

Om en månad åker vi till Egypten och det känns skit kul:D. Bara för att tiden närmar sig så går det sakta. Jag och Jonas har bestämt att handla sommar kläder någon dag. Eftersom att bäcklunds här i Husum ska lägga ner så ska jag åka dit imorrn och köpa bikinis, det är 40% på dom!!! Syrran hade köpt en jätte snygg och jag tro att jag ska köpa en likadan :-D Jag vill ha en vanlig bikini också, alltså inte en trekantsbikini för jag har redan två såna. Sen måste jag kika om dom har mer bra saker på rea!

Imorgon ska jag ringa bostadsförmedlingsgubben och höra hur det går med lägenheten vi ska titta på. Man måste nog ligga i lite eftersom att han har mycket att göra.

Nu ska jag gå, hejdå!

Fredag - Tacos

Eftersom att det är min tur att laga mat idag satt jag och fundera vad jag skulle hitta på.... Då kom jag på att vi har inte ätit tacos på länge så det får det bli idag. Det ska bli göttigt.

Vilken slö dag jag har haft. Jag klev upp vid tio har mest bara gått runt i längeheten och inte gjort ett piss. Det är skönt det också. Eller jo,nu ljuger jag, jag har gjort halva social omsorgsuppgiften. Så då har jag inte allt på söndag. Det jag har kvar är att jag ska skriva en reflektion om psykiska störningar, typ. Jag håller på att läsa en bok nu på internet om en pojke som blev brutalt misshandlad av sin schizofrena mamma. Så hemskt.... Usch usch. Man vill bara hoppa in i boken och rädda den lilla pojken som är rädd, bara krama om honom. Synd att det inte går.

Jag och Jonas har inte planerat något speciellt denna helg, det känns så skönt. Man har jämt haft något planerat inför helgen men denna helg har varit planlös hehe. Solen gör att man vill göra en massa saker ändå, och bara för att man inte har något planerat så då blir man rastlös, haha. Jag har märkt att jag har lätt för att bli det.

Ha en bra dag!

Torsdag - En vanlig dag

Idag har dagen mest bara rullat på. Varit på skolan till kvart i tolv. Jag har påbörjat en ny kurs idag. Rehabilitering och habiliteringskursen. Den verkar intressan, men det är så många uppgifter som måste göras och jag har ungefär 6 veckor på mig... Sen ska jag klämma in en veckas fältstudier också.. Eventuellt får jag följa med någon sjukgymnast eller ska jag vara på rehab på äldrecentrat. Vi få se vars man hamnar, det ska bli kul att se iallafall.

Killen har inte ringt idag angående någon tid så jag förutspår att han inte fått tag på dom som bor där. Åååååh jag vill titta så fort som möjligt.. Förhoppningsvis ringer han imorgon och meddelar någon tid. Det känns som att det kommer att bli nästa vecka någon gång...

Det blir ett kort inlägg nu också, har inte så mycket roligt att skriva här.

Nu blir det till att vänta tills Jonas är klar med maten :)

Bye.

Onsdag - Lägenhet

Imorrn eller på fredag ska jag och Jonas titta på en lägenhet i stan. Den som vi ska titta på är en trea och den ligger på backgatan, alltså precis bredvid museumet. Huset är ganska gammalt,men jag hoppas att det är en fin lägenhet för det var bra pris på den

Jag ska skicka ett melj till den där killen om vilka tider som passar imorrn och på fredag så vi kan boka upp någon dag. Det ska faktiskt bli kul att flytta, det som känns drygt är städningen och sånt, men förhoppningsvis så går det ganska fort. Hoppas den här lägenhet är fin, annars fanns det en trea på själevadsgatan som var lite nyare och även den var det ett bra pris på. Om vi väljer den första lägenheten så har vi nära till arenan, det är ju kanon när hockeysäsongen sätter fart

Annars så är det rätt lugnt. Har hämtat mitt nya pass idag, hahaha man lyckas aldrig på såna kort, som Elisabeth sa, jag ser hög ut på ögonen, för dom är stora dom tefat. Men men det bjuder jag på Det är inte så länge kvar tills vi åker till Egypten nu, ska bli riktigt skönt att komma till värmen.

Nä nu ska jag bege mig, hejdå!

Måndag - Det var ett tag sen

Hejsan allihop!

Det var ett tag sen man skrev här. Jag har inte haft tid sen har jag inte så mycket roligt att skriva heller.

Ihelgen åkte jag och Jonas upp till umeå och hälsade på Malin och David. Det var riktigt roligt. Vi blev bjudda på trerätters middag sedan spelade vi spel och drack lite goda saker. Sedan begav vi oss ut på en krog som hette Rex. Den ligger typ mitt i stan i Umeå och det var en bra krog. Två våningar och två dansgolv. Så tack för att vi fick komma, det var väldigt roligt

Idag var det första skoldagen efter lovet. Jag började kvart över tolv så det var en skön start. Jag har börjat en ny kurs också, rehabilitering och habilitering! Det blir nog bra. Jag har ett nytt schema också, jag är ledig varje tisdag och fredag, sen resten av dagarna har jag bara en lektion på morgon, tyckt  jag är förstårs också ledig på helgerna :)

Sen en liten grej som säkert ingen fattar nu och jag tänker inte säga nå mer heller för då blir det bara en massa frågor: Nu börjar det gå framåt :)

Ha en bra måndagskväll :)

Torsdag - Jävla mobil!!!!

Jag blir så förbannad på min förbannade mobil, det här är andra gången som någon säger till mig att den inte är på när dom ringer fast den är det. Jag har haft telefonen på dygnet runt för att jobb ska kunna ringa. Då när väl jobbet har ringt då har tydligen min mobil varit avstägnd?!?!?! Jag höll ju på att ladda telefonen inatt så den kan ju inte ha slocknat av att det var slut på batteri och när jag tittade på den imorse var den på, jag hade fått två meddelanden också........! Nää nu känner jag mig bara irriterad, jag har ju för fan köpt telefon för bara typ två eller tre månader sen! Nokia är skit!! Jag skulle ha följt min instinkt från början när jag fick tips om man att köpa en Nokia...

Jaja nu är det som det är, jag missade en dags arbete men det får man ta...

Idag ska mamma komma hit och äta mat. Jag tänkte bjuda igen henne eftersom jag fått äta så mycket hos hon. Det blir inte speciellt alls, blodpudding hehe :D Men det är tanken som räknas :) Sen blir det träning ikväll igen det är skönt!


Ha en kalasdag i snön!

Tisdag - En lugn dag

Idag har det varit en lugn dag kan man säga. Jag klev upp vid kvart i tio sedan tog jag det bara lugnt. Satt på balkongen i solen en stund och bara njöt. Sen följde jag med mamma till syrran. Hon och Janne skulle jobba så då var Henrik och Kristian hemma ensam, så då höll vi dom sällskap till Mona kom hem.

Sen gick jag och mamma på affärn och handla lite sedan gick vi hem till mamma. Jag fick äta stuvade makaroner där sen kollade vi på tv och surrade av oss. Det är skönt att man har en mamma som man kan prata med om allt! Det är guld värt. Jag älskar hon!

Jag hörde på nyheterna idag att det ser verkligen mörkt ut för Foppa och att han kanske ska sluta..... Men som Jonas sa, han har ju inte sagt något själv på någon intervju så då ska man ju inte tro på allt heller. Men det blir lätt att man tror på det eftersom att han verkligen har problem med foten.

Jag har även sett på The hills ikväll och Andra avenyn. Fan vilken nörd man är hehe. Men jag tycker verkligen det är bra och det fördriver tiden. Det är så fruktansvärt tråkigt när Jonas jobbar eftermiddag... Usch!

Imorrn ska jag träffa tjejorna på stan. Då hade vi tänkt att äta glass istället för att fika Det ska bli riktigt gott, hoppas det blir lika fint väder som idag, då kan man sitta i hamnen. Det ska bli roligt att träffa Linda också, var ju hundra år sen man såg na, och man får ännu en gång känna sig blek

Nä nu måste jag hitta på nått så tiden går snabbt tills Jonas kommer hem. Ha en bra natt

Måndag - Underbara sol!!

Gud vad jag älskar vädret som är ute nu. Det är helt wunderbar!

Idag har jag jobbat, fick sluta halv tre istället för fyra, dagpersonalen bytte ihop med kvällspersonalen så då fick jag gå hem tidigare. Sen gjorde jag pannkakor åt mig och Jonas. Sen åkte jag med Anita och handla, sen när jag kom hem diskade jag min del av disken. Hehe vi har som sagt en hög med disk IGEN, inte ovanligt.

Jag satt och funderade om jag skulle gå en promenad, men jag cyklade till och från jobbet och det får räcka för idag. Jag sov inte så bra inatt plus att jag har ont i halsen så det får bli en lugn kväll. Jonas är och springer med Nille i västanå och jag känner vilket dåligt samvete jag får när han hurtar på och inte jag, men det är ju bara för idag. Man ska ju helst inte träna när man har ont i halsen heller. Nog tjatat om det!

Ikväll ska ett gäng spela poker och Jonas kusin och jag är i valet eller kvalet om jag ska fara. Jag kan för det första inte spela poker så det kommer att bli väääldigt drygt om jag ska sitta där ett par timmar och titta på. Jag hatar sånt, jag blir galen hehe. Men sen så träffas man ju och umgås också, och det är roligt. Men jag känner bara för att ligga i soffan och glo på en massa The city avsnitt hehe. Känner mig inge social för tillfället.

Jag måste ju berätta att det blev en vinst igår på bingolotto, gissa vad?? Jo en ny lott HAHAHA så värdelös vinst men men det är bara att bänka sig på söndag igen i hopp om att vinna kanske...en bil eller en miljon. Eller varför inte tre miljoner.

Nu ska jag gå, ha en bra kväll!

Söndag - Bingolotto!

Ikväll ska jag Jonas Malin och David prova på pensionärslivet och spela bingolotto. Jag tycker det vore väldigt rättvist om någon av oss fick vinna istället för ett 80 år gammalt par. Vi har mer behov av vinsten :) Det skulle inte vara dumt att vinna en bil eller en miljon hehe. Men det ska bli kul med bingo.

Det var riktigt roligt igår, vi var först hemma hos Ida. Jag och Anna, sedan for vi på Harrys, sedan framnäs, sedan Harrys igen :) Jag måste säga att Framnäsbaren är ett skitställe!! Det är så tråkigt, man hör nästan ingen musik plus att man kan inte ens gå därinne. Nä då föredrar jag Harrys, men igår var det så mycket folk där att man knappt kunde röra sig. Men det var som sagt riktigt roligt ändå! Jag måste säga att originalmålet var höjdpunkten, har aldrig varit så hungrig hehe.

Jag funderar på att ta en promenad nu. Det värsta är att jag inte har någon batteri på ipoden men jag får lyssna på telefonen istället. Jag har försökt dra med mig Jonas men han vill inte... Hur ska jag lyckas få med han? Det är alltid roligast med sällskap ändå.

Imorrn blir det jobb 7-16, det är bra så man får in lite pengar. Ska bli kul och se hur alla har det, var ju mer än en månad sen jag jobbat.

Ha en bra dag allihop!

Lördag - Idag blir det fest!

Jag hittade en rolig grej på en annan blogg som jag snodde. Har så lite att göra, Jonas är i stan och fixar och tiden går sakta. Bra sätt att fördriva tiden på

DU:

1. Hur lång är du?
- 165
2. Vad vill du bli när du bli stor?
- Jag vill må bra och vara frisk
3. Vad pluggar du?
- jag pluggar till undersköterska
4. Har du långt hår?
- Långt hår
5. Vilken hårfärg har du?
- Blond
6. Sko size?
- 38
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu?
- Vita

FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop?
- nä
2. Vem är bäst, mamma eller pappa?
- BÅDA!
3. Hur många syskon har du?
- En bror och en syster
4. Vad är det senaste du sa till din mamma?
- Tack för bingolotterna
5. Hur många ställen har du bott på?
- Jag har bott i Örnsköldsvik och Husum
6. Vem i din familj stör du dig mest på?
- Jaa hahaha gissa vem? HAHA
7. Vilken familjemedlem är snällast?
- Svåra frågor för jag tycker alla är det
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?
- För två veckor sen så åkte vi till London då var brorsan med
9. Hur gammal är din mamma?
- 60

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis?
- Torsdag
2. Hos vem sov du över senast?
- Hm, jag tror att det var när jag och Jonas hälsade på Malin och David i Umeå
3. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med?
- Nej
4. Vem har du varit kompis med längst?
- Jag tror det är Anna N har kännt henne sen vi var typ 5 år :)
5. Vem känner dig bäst?
- Jonas
6. Längsta tid du varit osams med en kompis?
- Vi slutade umgås i nian
7.Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde?
- Jag vet inte.... Om hon frågade skulle jag sagt vad jag tyckt. Men inte bara säga det utan någon anledning
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?
- Nää

KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag?
- Nu såhär på morgon har jag svarta mjukisbyxor och en vit tröja
2. Har du bytt om idag?
- Nej
3. Favorittröja?
- Ingen aning
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet ?
- Svårt
5. Har du gett bort kläder nån gång?
- Ja
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång?
- Ja
7. Har du handlat kläder genom internet?
- Nej
8. Har du ljugit om storlek nån gång?
- Nej
9. Fulaste plagget andra könet kan ha?
- Jag tycker det är fult när killar har skit tajta byxor...Kommer inte ihåg vad det heter
10. Vad använder du för skor?
- Sneakers

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar?
- Ja
2. Klä dig annorlunda?
- Njao inte för annorlunda
3. Vara dig själv?
- JA!
4. Visa dig i bikini/badbyxor?
- Ja
5. Pierca dig?
- Ja
6. Dig på utmaningar?
- Ja
7. Ha sex på offentlig plats?
- Nä
8. Vara omogen?
- Ja, hur kul skulle annars livet vara om man inte fick vara omogen någon gång :D
9. Äta småkryp?
- Om jag fick en miljon

Middag!

Idag är jag och Jonas bjuden på mat hos hans mamma. Lammstek, mums, det blir säkert jättegott!

Jag har varit och gratta syrran idag, fick tårta och massa go fika. Hon fick också en present av brorsan och jag, vi ska bjuda henne på mat, trerätters höhö, sen ska hon och jag sminka oss på make up store tillsammans. Det kommer att bli väldigt trevligt. Hon har tjatat om trerätters så länge så jag tänkte att jag skulle få tyst på ná 

Ikväll spelar brorsan och hans band Varannan vatten på treklövern i västanå, jag och Jonas tänkte åka dit och kolla en sväng. Jonas är inte så sugen men jag tvingar med honom ändå 

Nu ska jag gå och njuta av solen, ha en bra påsk alla!


Fredag - GRATTIS SYSTER!

 Grattis syster på födelsedagen! Hoppas att du får en kanon dag, trots att du ska jobba







<3

                                    
                     Grattis älskade pappa, hoppas att du har det bra där du är. Jag saknar dig väldigt mycket!!!

Torsdag - Vädret gör det inte bättre...

Ja man kan säga att det är en dyster dag idag... Men det hade känns någorlunda bättre om det kunde ha varit sol iallafall. Det här gråa ute gör att det bara känns gråare. Det kommer att bli en lång dag och jag hoppas att den går fortare än fortast. Hela denna vecka har varit jobbig på något sätt.

Nu börjar jag skolan om 20 minuter... Hoppas vi får göra något roligt så tiden går fort.


Hejdå!

Onsdag - Sprutan tagen!

Nu är första sprutan tagen av Twinrix sprutan. Den andra ska vi ta 6 maj. Det gjorde inge ont alls och det gick väldigt fort, man hann knappt sätta sig så fick man kliva upp igen :P

Hon tipsade om en sida som kan kunde gå in och läsa om olika länder vad man ska tänka på så man inte blir dålig. http://www.reseradet.se

Jag tänkte gå in och kika där senare. Nu är iallafall allt klart inför resan, det känns skönt att man gjorde det i tid.

Idag blir det en lättsam middag, makaroner och korv, orkar inte göra något annat. Jag och Jonas får inte träna efter sprutan heller, så det är andra veckan irad det inte blir någon step up... Men vi har gått en bit idag istället så det får kompensera.

Ikväll hade jag tänkt se hockeyn, Färjestad - Hv 71. Vinner Färjestad så tar dom guld och det skulle vara roligt att se. Jag vill hellre att dom ska vinna än Hv.

Blev ett kort inlägg idag, men vi ses!


Tisdag - Jobbig dag!

Idag har det varit en jobbig dag på skolan. Vi har börjat prata om vård vid livets slutskede, det är ju jätte bra att man gör det men då kommer en massa minnen upp. Mycket prat om döden... Helt plötsligt hade man en stor klump i halsen och ögonen bara fylldes med tårar. Det kom som en våg och jag blev inte beredd, det var bara att gå på toaletten och torkar tårrna... Inte nog med det skulle pappa ha fyllt 65 år nu på torsdag....Min klass ska också på studiebesök på Nya begravningsbyrån imorrn eftermiddag, samma som vi hade... Jag hade inte tänkt att följa iallafall och det gick bra för lärarna också.

Annars idag så har det inte hänt något speciellt, gick på stan med Ida en sväng innan jag åkte hem sen gjorde jag och Jonas lyxet att beställa hem något att äta. Vi orkade inte laga mat idag :)

Nu ska jag kika på hockeyn, Färjestad - HV 71. Jonas lanar ikväll också så han kommer inte hem förrens inatt...:(

Hejdå

Måndag - Dumma mage!

Jag känner mig så risig i magen.Hoppas att det inte är någon magsjuka som är pågång, då blir jag less. Det bubblar och far... Uscha!

Jag fick en positiv överraskning idag när jag kom på skolan. Vi är ledig hela nästa vecka :D Inte visste jag att vi hade något lov. Helt otroligt, känns väldigt bra måste jag säga. Kändes faktiskt rätt okej att vara i skolan också. Tiden gick väldigt fort idag, det har det inte gjort på praktiken på 5 veckor hehe.

Jag hittade två klänningar idag på stan. Riktiga sommarklänningar, men jag orkar inte ta kort på dom och lägga in, jag får göra det någon annan dag. En klänning är en tubtops klänning som är grön med blommor på och den andra är en vanlig klänning med band som är svart med röda rosor på. Dom var väldigt söta. H&M har faktiskt väldigt gulliga sommarklänningar nu, jag blev kär i alla! :)

Sen har jag glömt att nämna att Anna och Linda har ju kommit hem från Thailand för sjutsiken :D Jag har inte träffat någon av dem ännu, men vi får klämma in nån dag i veckan och Anna blir det ju att vi träffas på lööööördag :) Gissa vem som kommer att känna sig blek  haha

Imorrn är det två månader tills vi åker till Egypten,shit vad tiden bara rinner iväg. Men jag längtar som bara den till värmen och sällskapet :)

Sen måste jag förövrigt nämna att jag har spånat på en present till syrran som kommer att bli bra,inte värsta grejen men jag är ändå nöjd. Blir du nyfiken nu syrran? 

Och glöm för helsike inte Ballar av stål ikväll!!

Pusshej

Söndag - Tack för igår!

Tack Teresia för att man fick komma, det var jätte roligt, hoppas att din kväll också blev bra :)

Jag åkte till syrran och grillade innan jag åkte till Teresia, jätte gott var det!! Kyckling med pommes och sallad, vi hittade ingen glas i kycklingen och tur var väl det :) Tack för maten syrran :D


Duka fint hade dom gjort också. Efter vi hade ätit så spelade jag lite guitar hero med Henrik och Kristian, jag kan säga att man var lite ringrostig, jag har inte spelat gh på väldigt länge hehe



Kristian borde bli modell, han är riktigt snygg, men han blev sur på mig att jag skulle ta kort på han:)

Sen efter jag varit hos syrran bar det som sagt av till Teresia vid åtta.

Födelsedagsbarnet!


Elisabeth, Teresia och jag.


Några av som som var där :)




Söt bild :D






Jag har fler bilder, men det bli för mycket att lägga in.

Senare på kvällen bar det av till Olles, det var roligt.

Idag har mest blivit en slappar dag, har gjort bort den dryga kommunikationsuppgiften.. Mitt betyg hänger på den litegrann, alltså om jag ska få mvg eller inte i omvårdnad...Men jag tror inte att jag kommer att få det på den här uppgiften. Aja vi få hålla tummarna.

Imorrn är första dagen i skolan sen praktiken, känns kul :)

Ha det fint!

Lördag - Grillning och fest

Varför känns det som fredag idag?

Jag klev upp tio idag, vilket resulterat att jag sovit tolv timmar tre nätter den här veckan. Snacka om att man är utvilad :) Det är skönt att sova,men jag tycker synd om Jonas som måste kliva upp fyra medans jag får ligga kvar. Stackare han gör det bra!

Idag har jag inte hunnit göra så mycket, har gjort bort lite läxa så man inte har så mycket imorgon.

Nu har jag pratat med Elisabeth litegrann i telefonen, eller litegrann en halvtimme minst haha :D

Klockan fem ska jag till syrran och grilla sedan blir det att fara till Teresia som sagt, vi hörs och ses!

Ha en bra dag!

Fredag - Goooooodis!

Nu sitter jag här och trycker i mig en godis påse som jag har varit och köpt. Jonas köpte nachos chips med tacodipp. Jag är inte så sugen på det känner jag, så då blir det en massa götta för mig. Känns som det var evigheter sen jag åt godis.

Imorrn blir det en rolig dag, först ska jag till syrran och grilla sen ska jag fara till Teresia i min klass. Hon fyller år imorrn så då har man blivit bjuden dit, sen är det utgång. Grattis till Teresia på hennes 22 årsdag i förskott :D Jag ser framemot det! Jonas jobbar hela helgen...:( Det är tråkigt... Jag vill att han ska följa med ut också... Veckan som kommer är hans sista lediga vecka, sedan börjar han med två skift. Förmiddag och eftermiddag varannan vecka och ledig varje helg.

Nu ska jag fara och skjutsa brorsan till syrran. Hörs och ses!

Ha en trevlig helg föresten :)

Torsdag - Vars får jag min energi ifrån ibland?

Jag tror att jag har en reserv ventil med energi nånstans i kroppen som ibland känner att den vill släppa ut lite extra till kroppen. (Lång mening höhö) Idag hade jag som sagt min sista praktik dag. Jag skulle egentligen sluta tre med fick gå hem två. Då åkte jag in till stan, sprang in på bolaget och köpte en vinare sedan sprang jag in på Åhléns och köpte en hårspray. Sedan när jag kom hem så for jag på banken och växlade mina pund som jag hade i London. Det blev 1053 kr, klirr sa det i kassan.

Jag kom hem när klockan var tre. Jag mötte Jonas i dörren som precis hade kommit hem. Det första jag gör när jag tar av mig jackan och det är att börja plocka bort saker som var framme och poff stod jag helt plötsligt och dammsuga. Sedan, några minuter senare stod jag och torka golven. Vi har tvättid imorrn så jag tänkte, what the hell, jag bäddar rent och hänger ut täckena. Poff va det gjort. klockan halv fem satt jag och Jonas och åt middag. Efter det skulle jag bara ta in täckena sen var det klart. PUH! När man satte sig i soffan så kände man hur tröttsamt det blev i huvudet. 
 
Inte nog med det var det träning klockan sex och nu sitter jag och är duschad och har ätit en banan :-) Jag skrattar åt mig själv att jag kan få sån här energi ibland :P

Förövrigt är jag ledig nu tre dagar. Fredag, lördag och söndag. Jag har ringt på jobbet nu och sagt att jag har slut på praktiken så jag kan jobba och tjäna lite peengar. Jag längtar till sommarn då man får jobba och tjäna pengar. Sen saknar jag jobbet och undrar hur alla boenden har det, jag har ju trots allt kännt de flesta där länge.

Jag tänkte lägga in en rolig bildsom jag alltid skrattar när jag tittar på. Det är syrran, Peter siepen och jag i globen efter Kylie minogue. Hahaha jag är så ful på bilden, syrran däremot är en riktig sexbomb. Ni ska veta vad jag blev mobbad av mina kära syskon efter jag hade hamnat på TRE kort med han. Och ingen av dom ville jag vara med haha.


Onsdag - Näst sista dagen!

Idag var det näst sista dagen på praktiken. Imorrn jobbar jag sju till tre sen är jag friiiiiiii. Det känns så skönt! Dagen har gått fort och det är bra. Synd att jag missat en sån här fin dag. Det måste ha varit den varmaste dagen på länge. Jag välkomnar våren!!

Nu ikväll ska jag bara slappa och göra varma mackor hade jag tänkt. Jag och Jonas ska titta på ett avsnitt  av Ballar av stål. Är det nån som sett det? Haha jag skrattade ihjäl mig när jag såg litegrann av det i måndags. Då var det ett par som hade s*x på en bowling hall. haha Alltså dom låg där på golvet och höll på för fullt medans folket var runt omkring. Jag skrattade så jag höll på dö, en del folk är galen :P

Nu ska jag gå, ha en bra kväll!

RSS 2.0