Tisdag - SnööööööÄntligen har snön landat på marken. Hoppas hoppas bara att detta håller i sig ända fram till nästa torsdag. Då blir Sabina glad. Det blir ljusare ute när snön kommer också.

Imorrn ska vi äta middag hos mamma. Jag,Jonas,syrran med familj, brorsan och Anna-Maria. Det kommer bli gött. Det var längesen alla vi i familjen samlades. Kanske man tar med sig kameran och knäpper lite kort. Men vi får se.

Idag på skolan så hade vi utbildningens intressantaste föreläsning. En man från räddningstjänsten kom och berätta om deras arbete och om olika krisplaner. Hur intressant som helst. Han berättade om olika olyckor och vad man ska tänka på tex om man skulle vara först på en olycksplats. Åter igen han var riktigt bra! Men han var djurgårdare så det var ett litet minus När han fick reda på att jag var modoit ända in till benmärgen så sa han:Alla är vi djurgårdare inombords. VA? sa jag, det gjorde ont i mitt modo hjärta haha Aja han var väldigt bra.

Nä nu ska jag och Jonas se 2012. Hoppas den är bra för jag är inte så filmsugen men han surrar så då ger jag mig Jag måste påminna er ännu en gång, PÅ FREDAG ÄR JAG KLAR!

Ha det bra!!!

Måndag - Snart över!

Hej mina vänner!

Det var ett tag sen jag skrev nu och det beror på samma sak som tidigare. Ingen tid eller lust. Jag blev lite chockad när jag gick in på statistiken och kolla att jag fortfarande har besökare. Då kände det som en plikt att skriva en liten rad haha.

På fredag har jag äntligen pluggat klart, då är jag färdig undersköterska och det känns fantastiskt jag har som sagt tre jobb att jobba extra på och jag har sökt vikariat och grejs. Känns bra, men det känns osäkert när man inte vet heller... Men men det ordnar sig nog. Även på fredag blir det att käka middag med klassen på Public och då får vi väl passa på att gratta Elisabeth som fyller på torsdag. Och även min bästaste Ida fyller år då!! Två wunderful friends på en dag.

Denna får ni två av mig lite i förskott :)Snart är det julafton och jag ÄLSKAR julafton. Jag älskar julen överhuvudtaget. Så himla mysigt med mörker, då får man tända en massa ljus. Jonas tror att jag är galen haha "ska du tända ljus igen???" Ja säger jag stolt


God jul alla! Hoppas ni får en underbar jul!
Lördag- Hej hej!

Hej alla!

Jag har kommit hem ifrån krogen och ifrån idas roliga fest! Bilder kommer sen!

Måste säga en rolig sak. Såg foppa på Harrys, då passade jag på att sjunga " Peter Forsberg går på vatten tjalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" det hörde han och sträkte upp handen åt mig så det blev high five hahahha

Aja, han var ganska livat så han borde nog kunna spela om ett tag med tanke på "revbenet" hahaha


Ha det bra alla godnatt!

RSS 2.0