Fin låt :-)


Onsdag - Jag vet en tråkig blogg!

Och det är just min! haha, har nämligen aldrig tid eller ork att ens försöka skriva ett inlägg men nu när jag hade lite tid så då får det väl bli ett.

Har fortfarande min praktik på sjukhuset, har halva tiden kvar, 2,5veckor och jag trivs hur bra som helst!! Bästa praktiken hittills. Sen känns det skönt att man snart är klar med utbildningen, kanske därför denna praktik är så bra haha nämen.

Sen fick jag tvärpanik när jag kom på att fan, jag är ju snart klar!! Jag måste ju ha jobb.  Så nu ska jag skola in på hemtjänsten i gullänget 28 december. KUNG! Då har jag tre ställen att vikka på. Förhoppningsvis så kommer man fåjobba myyyycket.

Idag blir det blodpudding till middag, Jonas jobbar eftermiddags så då får det blir det. Han tycker inte om blodpudding hehe.

Nämen hörrni! Nu har jag inge mer att säga, puss heeeeeeeej.

Tisdag - Mitt solsken idag!Dessa två har givit mig den bästa starten på dagen idag! Ser ni inte liiiiite sol ute? haha Nä men att Peter Forsberg och Markus Näslund ska spela i modo är fantisktiskt. Visst man ska väl inte bli överlycklig för något som inte har hänt än, men det känns som att det här kommer att bidra med mycket. ÅÅÅÅHHH fantisktiskt. Sen tyktas det även om Dan Hinote, och han ska tydligen inte vara så dålig heller

Det var ju ett tag sen jag skrev, har haft väldigt mycket just nu. Förra veckan började jag praktiken på sjukhuset och det är den roligaste praktiken jag har varit på. Jag har fått tagit prover, varit på pacemaker operation, följt med på olika röngten. Nä det har varit himla bra! Det är fyra veckor kvar av praktiken och jag har lärt mig riktigt mycket på en vecka, så tänk vad jag har att se framemot i fyra veckor nu då! hehe.

Tänkte käka lite frukost nu sen ska jag gå med Ida på stan och handla juklappar.

Jag skriver mer sen.

PUSSHEJ!

Onsdag - Linköping here we come!

Hej alla!

Eller jag skriver faktiskt för att säga hejdå eftersom att kl 15 åker vi ner mot sundsvalls tågstation och beger oss mot Linköping och Anna  Har precis packat klart allt, men frågan är: hur ska jag få plats med det jag shoppar där? Får knappt igen den nu hahaPå söndag natt kl 01.00 är vi hemma, så fram tills dess, ha det så bra så hörs vi då. Nu ska jag fortsätta att titta på mitt favorit program, Ellen Degeneres show.


Bye bye!

Måndag - Powernap!

Åh den satt som en smack. Så skönt att slumra sisådär en timme. Vaknade dock efter en halvtimme av att det ringde på dörren, GAAAAH i panik rusade jag upp och öppnade dörren. Det var Jonas som hade burit upp en massa saker ifrån bilen så han orkade inte plocka upp nyckeln. Usch jag gillar inte att rusa upp när man har somnat sådär. Men han for direkt och tränade därefter och jag slumrade en stund till, så nu känns det skönt.

Förkylningen har blivit värre, alltså jag har ingen feber men jag är matt. Efter en mycket lång funderation imorse bestämde jag mig för att gå på skolan ändå. Efter skolan bestämde jag mig för att stanna hemma imorgon och på onsdag för att vila upp mig så jag är pigg och fräsch när vi åker till Anna i Linköping på onsdagLängtar som bara den, kommer att blir så roligt att hälsa på Anna och hennes lilla hund Milo. Sen roligt att hitta på något i någon annan stad med de bästa tjejerna. Nä det kommer blir peeeeeeeeeerfekt.

 

Min halloween helg har varit riktigt händelserik, ifredags blev det inflyttningsfest hos Bettan som var riktigt roligt. Hon hade halloween pyntat så fint  Sen på lördag jobbade jag kvällen på söränget sedan när jag kom hem bestämde sig jag och Ida att, va fan, vi far ut så då gjorde vi det. Och det var riktigt kul!

 Här kommer lite bilder som Teresia tagit:

 


Hela gänget samlat


Teresia och jag


Bettan och jag


Haha brorsan och kusin kommed på ett hörn också


Heeeyyyyy

Hejdå!


RSS 2.0