Torsdag - Impulsutgång

Igår skicka Ida sms till mig vid åtta och fråga om jag skulle hänga med ut. Ja tänkte jag, Jonas har ju förmiddags så han går och lägger sig tidigt plus att jag är ju ledig dagen efter så varför inte? Så utgång blev det, och det var riktigt kul! När man inte planerar så mycket blir det ofta roligast. Men jag måste säga att jag trivdes inte i min klänning igår, det är en svart klänning som jag haft förut, men jag kände mig som en kärring i den rent ut sagt. Typ:" hej här kommer jag med min kärring klänning och ska försöka dansa". Det förstörde inte min kväll ändå, det var bara att försöka glömma Den kanske åker i soporna nu?

Jag och Ida tog kort med Peter Forsberg igår på Oleary´s haha undra vad han tänkte: Åh nej ännu ett par fulla små tjejer haha nämen. Det var roligt och hoppas han inte tyckte att man var alltför dryg,men what the fuck, han är ju kungen och det måste man ju visa.

Igår innan Ida frågade om vi skulle ut fick jag nån cp attack. Jag dammsugade och torkade alla golv i lägenheten,plus att jag strök och satte upp gardiner i tv spelsrummet så nu är alla gardiner uppe. Dom blev jättefina! Panelgardiner är det. Nu fattas bara grejer från ikea innan vi blir riktigt färdig i lägenheten. Jag trivs som sagt så bra här att jag kommer nog aldrig flytta hehe.

Innan jag går vill jag passa på att gratta Anna som kommit in på skola i Linköping, jag kommer sakna dig som fan men jag är glad att du kommit in också

Ha det fin alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0