Lördag - Irriterad

Dagen idag har varit bra. Först klev jag upp vid elva (riktigt skönt att sova ut), sedan åkte jag in till stan och träffade anna ida och linda på en fika på UH. Helsike vad det är dyrt där. Jag köpte en bulle och trocadero, 31 spänn!!!! helt sjukt. Aja, det var trevligt att surra lite :)

Sedan åkte jag till brorsan och åt mat, drack fyra cider och såg på hockeyn. Vi körde även lite rockband, det är himla kul. Efter matchen har kännt mig så irriterad...!!! Inte bara för att dom förlorade med 6-1(!!) utan bara allmänt. Alltså inget hos brorsan för det vardet enda som höll mitt humör uppe. Men jag kände mig bara irriterad över allt. Jag tänker för fan inte slänga ut några pengar på kvalserien och ändå har jag tackat ja till kvalserien på säsongskortet, dum som jag är. Visst foppa ska spela nu och allt det här men jag känner mig verkligen ingen lust till det. Så jag vet inte vad jag ska göra, undra om det går att ändra det där. Jag känner bara att pengar försvinner överallt på ingenting!!! Och det gör mig frustrerad, riktigt frustrerad. Jag blir förbannad på allt bara...Kanske beror det på att jag är ibörjan av lingon/hallon/jorgubbs veckan eller vad fan man kallar det!!!

Jag gick i från brorsan nu vid tio och jag tror det beror på att jag känner mig ur humör och less... Som tur var hade brorsan en massa kompisar så jag lämnade han inte själv :) Jag funderar på att äta någon macka nu och sen sova... Och nu när jag tänker efter så var det nog modos förlust blandat med lingon (jaa det där veckan) som gjorde mig ur humör och det får inte hända igen. Får då börjar kanske mitt hockey intresse gå för långt :S hehe. Åhh vad roligt för er att läsa haha men det är skönt för mig att skriva av mig!

Jag har läst ut den där boken jag pratade om tidigare, Ro utan åror, och det var riktigt bra. Nu ska jag bara göra uppgiften till den men det gör jag till veckan. Jag har börjat att läsa en annan bok nu, Att älska som en porrstjärna, av Jenna Jameson. Hon är tydligen en jätte stor porrstjärna och har skrivit en 600 sidor lång bok om sitt liv,jag har läst 100 och är helt paff. Herregud vad människan har råkat utför... Hemskt hemskt.... När man läser en sån här bok gör att man verkligen uppskattar sitt liv som man har idag. Men den är verkligen jätte bra, så jag tänkte läsa den ikväll också.

Jaa, slut surrat från min del. Imorrn hade jag tänkt dammsuga och torka golven i lägenheten,börjar bli dags för det. Inget roligt göra, men det måste göras och söndag är en perfekt städar dag.

God natt gott folk!

Fredag - Foppa i Modo :D

Gissa vem som är överlycklig om inte jag :D Jag har faktiskt haft det på känn väldigt länge. Och igår när vi åkte hem från matchen så hade jag den känslan i magen. Åhhh vad jag är glad. Men jag man ska inte förlita sig på honom, det vore alldeles dumt, men just att se han spela kommer att bli fantastiskt. Hoppas att foten håller bara!

Annars idag har jag jobbat, från ett till halv tio. Har varit en helt okej kväll. Man känner sig inte helt slut på. Jag är bara vrål hunrig, och det var skönt att gå hem ifrån jobbet. Frisk luft gör sig aldrig fel. Lite less jag blev när jag kom på jobbet idag. Då hade jag glömt tofflorna. Och skulle jag gå hem skulle det ta alldeles för lång tid. Såjag ringde till bror, men han låg och sov, han hade jobbat natt så jag förstår att han inte orkar hämta. Så då slog jag syrran en signal och efter många pust och stön ( :-) ) så gick hon med på att skjutsa hem mig och hämta tofflorna sen skjutsa mig tillbaka.Hon är snäll hon :)

Nu ska jag gå och äta nåt.

Hejdå

Torsdag - Egypten :D

Ja idag har Malin och David bokat resan till egypten som jag och Jonas ska hänga på!! :) Det kommer att bli så himla roligt :D Vi hade jätte roligt i Bulgarien förra sommaren och den här resan kommer också att bli lika kul, om inte bättre :D
Det är fortfarande inte 100 procent att vi ska åka, Jonas måste kolla på ordentligt med jobbet, men vi har beställt avbeställningsskydd om det absolut inte skulle gå. Då betalar man 200 kr sen får man tillbaks alla pengar. Så det är ju bra. Men alla mina känslor tyder på att vi ska åka ;P



Detta var på midsommarafton i somras på sunny beach i Bulgarien:)




Detta är vårat hotell i Egypten :) fint fint



Hotellet på dagen, och även poolen. Inte liten inte.



Hotellrummet, ser riktigt mysigt ut :)




Á la bar, som man kommer att vistas i hehe




Och sen, det bästa av allt, vi bor nära havet. Så vi slipper gå så lång bit!






Annars idag har jag varit på skolan från tio över åtta till halv tolv. Sen gjorde jag några ärenden på stan innan jag åkte hem. Ikväll är det hockey, Modo - Timrå :S, Uscha jag får magknip när jag tänker på matchen. Jag har en känsla av att Modo kommer att förlora.... Jag vet inte varför. Eller kommer det att bli en sudden death avslutning och dom är hemsk dom också. Det är tio matcher kvar nu innan slutspelet och modo har inte många poäng till slutspelsplats. HOPPAS HOPPAS dom klarar det!

Onsdag - Max

Idag blev det en väldig god lunch på max med Theresia och Eilsabeth :) Jag tyckte dock att det var lite snålt med pommes till min hamburgare, men jag får beställa en större nästa gång.

Nu är det iallafall bestämt att det inte blir någon Beyonce. Snacka om att vela hit och dit. Men så blir det. Och jag har förlikats med den tanken ett bra tag nu så jag har accepterat att det inte blir så. Hon kommer säkert till Sverige fler gånger. Plus att jag har ju sett henne en gång förut och den konsterten ÄGDE, med stora bokstäver.

Jag tänkte lägga in lite gamla bilder från när vi var i stockholm. Jag har 100 miljoner bilder från den helgen, men jag tar bara några enstaka. Men det var himla kul



Globen i egen hög person.



Linda, Anna och Ida. Dom står utanför globen och framför en JÄTTE coca cola ;).



I väntan på att showen ska börja. Folket börjar rulla in sakta men säkert. Jag kan lova er att det kändes som man satt i hundra timmar och vänta innan det skulle börja.



Vi alla fyra hade tagit med oss vita t-shirtar som vi skrev på. På framsidan hade vi skrivit "Örnsköldsvik sm guld 2007 the heart of hockey" ( dom hade nyss tagit sm guld då, och det var en gubbe på vandrarhemmet som fnäste åt oss när han läste vad som stod därfram heheheheheh) sedan på baksidan hade vi skrivit " Beyonce, B´day".



Linda och Anna skrev för fulla bullar.



Sen blev det ju såklart utgång i stockholm också!



Alla var vi nöjda och glada ;P


Tisdag - Ta vara på varje minut!

Jag har börja läsa en bok genom skolan. Den heter Ro utan åror och är skriven av Ulla-Carin Lindkvist. Hon var tv reporter på svt och fick sjukdomen ALS. Hon skriver om den sjukdomen, från det att hennes höger hand blir förlamad till hon blir helt sängliggande och måste ha hjälp med exakt allt. ALS är en sjukdom som bryter ner nervsignalerna från hjärnan till musklerna. Hon blir förlamad kroppsdel för kroppsdel och kroppen förtvinar. Det har visats en dokumentär om henne också för längesen. Jag såg att den fanns på youtube, så jag ska titta på den efter jag lästboken färdigt. Jag tycker den är värd att läsa iallfall. Vi fick den idag och jag har redan läst 80 sidor.

Den får mig verkligen att tänka efter. Som jag sa till Elisabeth idag, ens liv kan förändras närsomhelst, när man minst anar det. Därför ska man ta vara på varje minut. Man ska inte oroa sig över små saker utan bara njuta av livet, så länge man är frisk och mår bra! Man ska ta hand om varandra och inte slösa energi på att klanka ner på varandra utan istället hjälpa varandra, stötta varandra, uppmuntra varandra och finnas för varandra.




Läsvärd bok!

Måndag - Maaaaaaaaat

Åh vad hungrig jag är, och trött. Jag har nyss diskat min del av disken, så nu håller Jonas på att laga mat. Visst är han duktig min älskling? Jag har hämtat mobilen idag också. Så den ligger på laddning och jag bara väntar på att den ska bli klar :) Jag handlade även en väska, det var välbehövligt.

När det gäller mitt godis ätande har jag fortfarande inte ätit en enda godis eller chips bit. Applåder till mig, ska dock skriva av ett kladdkake recept av elisabeth imorrn, men det räknas ju inte som godis? hehe Lite söt saker måste jag få i mig annars blir jag gaaaaalen. Och det vore ju inge bra.

Brynäs - Modo ikväll. Ja, hoppas dom vinner. Ska se den hos brorsan ikväll, jag skiter i aerobicsen ikväll och laddar för på onsdag istället. Känner mig riktigt trött idag också.

Nu ska jag kila, vi ses!

Söndag - Kebabrulle + VM final

Gårdagen var riktigt rolig måste jag säga. Matchen kan man ju säga vad man vill om.. Synd att Modo förlora...

Efter matchen for jag, Linn och Anna hem till Ida. Där satt vi och surra och surra och blev bara högljudare och högljudare haha. Sen for vi på Harrys där vi fick stå i kö typ 45 minuter och när vi väl hade lyckats komma fram så fick vi inte komma in för det var för fullsatt. Frusna som is begedde vi oss till statt och där fick vi komma in och tina upp oss. Jag träffade Jonas där också så det blev väldigt lyckat :D Jag hade riktigt roligt igår och hoppas att vi gör om det igen SNART.

Idag har det bara varit en slö dag. Jag har ätit en kebabrulle och Jonas en pizza. Sen har vi legat och tittat på VM finalen, Sverige leder nu med 3-1. Härligt. Jag måste och skriva ett arbete dataskrivet idag. Det är redan nedskrivet och klart ska bara skriva det på datorn. Sen hade jag tänkt att klämma in ett one tree hill avsnitt också.

Jag vill bara hälsa grattis till Malin som fyller 21 idag och Linda som fyller 21 imorgon. Hoppas ni får en kanon dag.


Ha en bra söndag!

Fredag - hockey + utgång imorrn

Imorrn blir det en rolig dag. Först ska jag på hockey och Linn har tagit Jonas biljett eftersom att Jonas ska sitta med sina kompisar :) Det kommer att bli kul.

Sen efter hockeyn så ska vi hem till Ida! :D Sitta och dricka lite vin och surra och lyssna på musik. Det är nog de bästa förfesterna. Kommer att bli så kul att fara ut med tjejerna , var så lägesen.



Dessa två snygga jäntorna +limpan( Har ingen bild på henne:( ) ska ut och göra stan osäkert med mig. 


Hoppas att modo vinner imorgon, det skulle sitta riktigt bra. Alla matcher som dom spelar nu är super viktigt, eftersom att  det är så jämt i serien. Se till att hålla tummarna!!!

Ha en bra kväll!
 

Liten rolig grej sådär :-)



Vad heter ni?
Jonas Holmlund och Sabina Lundqvist


Hur träffades ni?

Har kännt varandra i stort sett hela livet, sen i sjuan så small det hehe

Hur länge har ni varit tillsammans?
7 mars i år är det 7 år


Är ni förlovade?

Ja, det har vi varit i 3 år

Bor ni ihop?

Ja!

Har ni barn?

Nej, men inom snar framtid ;)

Har båda körkort?
Ja


Kommer du ihåg er första kyss?

Ja, jag var så tät i näsan så jag höll inte på få någon luft haha

Vem sa "Jag älskar dig" först?

Det var han och det glömmer jag aldrig :)

Vem är äldst?
Jag är 5 månader äldre


Vilka stjärntecken är ni?
Han är kräftan och jag är fisk


Vem är längst?
Han är 1.75 och jag är 1.65. När vi blev tillsammans var vi typ lika lång, det var inte så kul :P

Vem sjunger bäst?
Jaa, han sjunger nog bäst och kan texter bättre också. Han får rätta mig hela tiden


Håller ni varandra i handen på stan?
Det har hänt, men det var ett tag sen nu


Kände ni varandra innan ni blev ihop?
Jajjemän, i lågstadiet jagade han mig runt skolan och drog mig i håret och trots det så frågade jag och Sofi chans på han haha oj oj :D


Vad har ni gemensamt?
Vi har samma humor, vi tycker om hockey, vi älskar att kramas med varandra, vi gillar ingefär samma musik alltså jag gillar rock som han gilla men han gillar ingen av min musik :D


Blev du kär vid första ögonkastet?
Hm,svår fråga eftersom vi kännt varandra sen lågstadiet,men jag har i det stora hela varit kär i honom under hela skoltiden. I det stora hela alltså.


Har ni någon speciell låt?
Jaa, 4000 rainy nights med Stratovarius. Den blev våran låt när vi hade varit tillsammans i 2 år kanske. Sen dess har det inte blivit någon ny.


Har ni stora framtidsplaner?
Jaa, det är klart vi har. Hus, barn och allt det där såklart :)Sen har vi bestämt att när vi går i pension ska vi bara resa resa och resa!

Har ni gråtit i varandras armar?
Ja, det har vi.


Har ni varit utomlands tillammans?

Ja, i Bulgarien sommaren 2008. Och det ska klart bli fler gånger

Vilket är ert bästa minne?
När vi förlovade oss. Sen som förlovningspresent fick vi en helg i umeå på hotell och det kommer jag aldrig glömma, så oerhört mysigt :)

Vem lagar bäst mat?
JAG!

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Vi ser på tv ungefär. Vi brukar också se mycket filmer och då är det komedier som står högst på listan.

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
Ja, annars skulle det vara väldigt tomt.


Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?
Nää, båda vi var bosatta i husum.


Blir du lätt svartsjuk?
Njao, det beror på vad det är.


Brukar ni bråka?
Jaa och jag har kommit fram till att det är nyttigt, för då får man försonas sen och då blir man som nykär :D

Ringer eller SMS:ar ni mest?
Ringer, fast Jonas hatar att prata i telefon.


Vilken är hans finaste kroppsdel?
Måste man välja bara EN kroppsdel..... Det tänker jag inte göra, jag säger hela kroppen!


Brukar någon av er prata i sömnen?
Jaa, han brukar prata i sömnen ganska ofta, han är så söt då :)



Kanske inte så roligt för er att läsa men roligt för mig att svara på :)

Hejdå.


Torsdag - Fortfarande ingen mobil

Jag var in på phonehouse idag och mobilen skulle komma med posten vid två tre och jag orkade inte stanna vänta på att hämta den så jag väntar tills på måndag. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Jag skrev aldrig något igår för jag hann aldrig, jag kom hem vid kvart över fyra sen var jag tvungen att laga mat och sen leta efter fakta till en uppgift på skolan. Sen hade jag step up kl sex, vilket är hur roligt som helst men man håller på att dö efter ett tag. Jag var alldeled knall röd i ansiktet och svetten bara rann hehe. Sen kom jag hem vid halv åtta och sen var det bara tv hela kvällen :) Made in sweden med idol jyrun är faktiskt ett riktigt bra program och tjejen som sjunger där, janet, fan vad hon sjunger bra! Hon är min nya idol ;P

Jonas ringde till mig imorse och sa att jag inte kunde använda bilen för det är punktering på höger fram däck... Jäkla bil, den ska bara jäklas. Men bilar är väl inte till för något annat.

Sen fick jag det klart för mig igår, det blir verkligen ingen Beyonce iår:-( Jag började nästan gråta när jag förstod hur läget låg till.... Men NÄSTA gång hon kommer ska jag fan åka och får jag ingen med mig ska jag åka själv!!!!

Nu ska jag gå, hejdå.

Måndag - Ingen godis :(

Ååh vad jag är duktig, Jonas köpte en mega stor godis påse i helgen och jag åt inte EN ENDA! Det är applåder åt mig minsann. Jag har varit frestad många gånger men jag har låtit bli. Jag höll mig till mina morötter och gurka och dippa dom hehe.

Annars har denna dag varit lugn,har varit i skolan från morgon till klockan två. Har mest suttit och lyssna på lärarna och sett några filmer. Sen när jag kom hem gjorde jag någon enkel mat, sen har jag varit på areobics på skolan. Kärring gympa som jag kallar det ;) Men det var skönt att få röra på sig, men jag längtar till på onsdag då step upen sätter igång. Där blir man svettig om nåt!

Imorrn får jag hämta min mobil, det ser jag framemot :)

Kramhej!

Söndag - =)

Klockan är nu 23:08. Jag måste egentligen gå och sova med tanke på att jag ska upp klockan sex imorrn, men jag är inte speciellt trött. Med tanke på att jag vaknade klockan 12:00 idag så är inte det så konstigt hehe. Jag har inte haft något speciellt förmig idag, har bara tagit det lugnt. Har varit och hälsat på mamma en sväng. Jag har ett tugummi som har fasnat på min tröja och jag får inte bort det. Jag provade att stoppatröjan i frysen osv men fick fortfarande inte bort det. Så jag lämnade över görat till mamma. Snäll som hon är ska hon försöka få bort det :).

Jag hittade en ganska gammal bild på mamma och jag.



Sen fick jag hälsa på söt Busan när jag var hos mamma. Det är pappas katt och bor hos mamma nu. Hon stormtrivs verkligen där och det är jätte bra! Visst är hon tjusig?







Jag känner på mig att det kommer att bli en dryg vecka till veckan. Skönt att man haft denna helg att vila ut sig inför kommande vecka då. Det känns som att jag har så mycket att göra, men jag får försöka ta det i min takt och inte försöka stressa, vilket jag är expert på.

Jonas har eftermiddags hela veckan så vi kommer nästan inte att ses nånting. När jag kliver upp så sover han och när han kommer hem så sover jag,så är det ända fram tills torsdag:( Tråkigt tråkigt....


Nu ska jag dra mig vidare, vi ses!


Lördag - Ny mobil

Idag har man införskaffat sig en ny mobil. Den kommer inte hem på phonehouse förrän på tisdag, så jag måste vänta. Jag vill ju ha den nu nu nu:P Det var svårt att välja ut en från första början,hade liksom inge önskemål hur den skulle se ut eller så. Så det tog lite tid innan man valde ut nån och tur att jag hade Jonas som kunde hjälpa mig:)

Jag,Jonas och Maria var hos syster och såg på hockeyn. Syrran jobbade, det var synd att hon inte var hemma. Det gick ju som det gick för modo.... 5-3... Första perioden ledde djurgården med 3-0, men i andra perioden kvitterade modo så det blev 3-2. JJAAAAA tänkte vi, nu har dom en chans att ta det här. Men det gick inte. Dom spelade iallafall jätte bra och det är så jämt där vid kvalplatserna att man behöver inte ha ont i magen för att dom ligger under strecket. Och inte nu när dom hittat sitt rätta spel. Synd bara att Peirre Hedin är så jäkla värdelös, men det får stå för han.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll med min älskade Jonas. Igår så laddade vi hem Superhero movie, men jag var så trött så jag somnade mitt i filmen. Jonas såg klart den och han sa att den inte var så bra, så då spelade det ingen roll att jag somna :P

Nu ska jag gå, ska bara lägge in en bildså ni får se hur pärlan ser ut.


Jag igen :)

Jaa, nu skriver jag igen,sitter och väntar på lets dance. Jag ska sedan skjutsa brorsan som sagt. Känner mig en aning piggare nu. Var nära att jag skulle däcka av i soffan här för ett tag sen, men Jonas gjorde mig vaken genom att titta på alla målen från elitseriematcherna igår. Det kan man ju inte missa :)

Fick en stor bölja av saknad idag igen. Saknaden av pappa. Hoppas verkligen att han har det bra där han och att han ser mig och min familj varje dag. Min familj är guld värt och jag skulle inte byta ut den mot något i hela världen. 

Nu ska jag försöka få Jonas att slå över på fyran. Önska mig lycka till ;)

 

I miss you.

Fredag - Less

Vad less jag är. Har jobbat från sju till kvart över fem och det har aldrig varit en sån lång dag som detta. Hela denna vecka har varit lång och jobbig. Men nu är det helg och jag får sova sova sova :) Ska bli så skönt.

Nu blir det till att göra nån mat, det är Jonas tur att laga så vi får se vad det blir. Sedan ska jag skjutsa min bror och hans kompisar på harrys för dom ska spela där. Hoppas bara att det blir mer folk än förra gången. Men jag tror att det beror på att det var två dagar efter nyår så folket orkade nog inte fara ut.  Dom spelar riktigt bra! Och Martin är grym på att sjunga.

Jag som ville se lets dance, men jag hinner nog inte se så mycket av den. Jag hinner se ungefär en halvtimme och sen hinner jag se utröstningen.

Jag, Elisabeth och Theresia har ingått en pakt att vi ska låta bli att äta godis och chips fram till våran praktik, alltså vecka tio. Kommer att bli tungt, men blir jag minsta sugen på godis får jag ersätta det med att dippa morötter och gurka. Det är himla gott! Hoppas bara att vi lyckas :D Jag gör detta här mest för att jag tycker att jag äter onödigt mycket godis och plus att jag har dåliga tänder. Hur mycket jag än borstar, använder tandtråd och floursköljning så lyckas jag alltid ha hål. Därför känns det gruvsamt att besöka tandläkare...

Men men nu ska jag gå, ha en bra fredag!

Tisdag - Hejja Modo!

Härligt modo, dom vann en match till igår och det var inte en liten viktig match, det var en STOR viktig match. Det var så spännande på slutet att ojoj, var helt slut på när jag kom hem haha. Angelica tyckte det var en bra match, hon blev tillochmed rädd när alla vrålade när modo gjorde 1-0. Hon var inte riktigt med där tro ja :D Jag höll på skratta åt en timrå fan som satt en bit ifrån oss. Han blev så arg när modo gjorde 2-0 i powerplay att han stod och skrek och pekade finger ner mot bänken där modo satt. Sen såg jag inte till han nå mer, han blev nog inte så glad haha men det blev JAG :)

Starten på den här dagen var inte bra alls. Jag har inte sovit nå bra inatt, vaknat flera gånger. Det blir ju så vissa nätter. Jag sover alltid bra så det är inte så konstigt om man har en "vaken" natt nån gång. Jag är nog för utvilad tro ja :P Sen när jag väl hade somnat då när jag vaknade nästa gång var klockan 07.20. Det var bara att panik stiga upp göra iordning mig snabbt och fara iväg. Väl i stan skulle jag parkera på parkskolan. Stressad som jag va såg jag inte att dom hade inte hade sandat precis på parkeringen, så jag svängade in och pang  åjag var jag fast.Jag backade men jag gled bara. Eftersom att parkeringen lutade lite så gled jag ner i mot en liten snöhög dom hade skottat ihop. Och då var frågan: Hur fan skulle jag ta mig därifrån. Jag kunde inte backa, inte köra rakt fram och inte svänga...... Och klockan var 08.05, då hade jag alltså fem minuter att hinna till lektion. Tur hade jag när en gubbe dök upp och tryckte bilen och tillslut kom jag loss och for  och parkerade på en parkering som var sandad bredvid. Och jag hann lämpligt till lektion :) Så man kan säga att min dag inte har varit som vanligt. Jag kommer nog att sova gott inatt.

Nu sitter jag och väntar på top model och funderar på att koka ett ägg.

Vi ses!

Måndag - En fin dag

Det är som vår ute och jag gillar det. Jag har upptäckt att mina favoritårstider är höst och vår. Hösten är mysig eftersom att då blir allt så färgglatt och eftersom jag brukar se framemot vintern så tycker jag att det är mysigt att det kommer att bli vinter.

Våren är mysig för att då brukar jag vara less på vintern och sommaren är påväg och all snö börjar töa bort. Sen kommer värmen sakta men säkert.

Idag blev det en kort dag på skolan, det hade jag inte räknat med. Att sluta halv tolv istället för två var inte så dåligt. Så då hann jag fixa lite smågrejer. Har även varit på graven. Jag köpte en lykta och tulpaner som jag satte på graven. Det blev fint med lite färger. Känns så fridfullt att åka dit.

Ikväll blir det hockey:) Och eftersom Maria och Malin inte ska fara så fanns det två biljetter över. Då tänkte jag på Angelica, hon har ju för fasen inte varit på en enda match i swedbank. Så jag tyckte att det var dags :P Dom ska möta Timrå ikväll och jag hoppas att det blir ett hett derby där Modo kommer att ta storvinst, trepoängare och flytta upp till slutspelsplats.

Hejja modo!



Söndag - Deg dagen

Jag skrev ett inlägg igår men då vart det error och inlägget försvann, lite less jag blev. Men men jag får göra ett nytt försök.

Igår åt familjen mat hos mamma, Jonas jobbade så han kunde inte vara med :( Mamma hade gjort kött med potatisgratäng och sallad. Riktigt gott var det. Sen gick jag till Magnus och såg hockeyn, hela 2-7 till modo :D Härligt jobbat!! Jäkligt bra match var det! Sedan åkte jag in på olles en sväng.

Idag har jag mest bara tagit det lugnt. Har gjort bort läxan vi hade över dessa fyra dagars ledighet. Skönt, och imorrn är det hockey igen:) Då har man något att se framemot.

Jag tänkte sammanfatta mitt 2008 lite snabbt också. Jag har hittat ett sånt här lite töntigt frågegrejs,men det blev så mycket enklare att göra så än att skriva en lång löpande text.

År 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jaa, jag ramlade i poolen på olearys, hela jag for under vattnet. Sen gjorde jag illa min arm så jag har ett stort fult ärr på armen, sen gick min mobil sönder hahaha

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga, och har inga i år heller, tråkig som man är :P

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja........

5. Vilka länder besökte du?
Bulgarien

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Tid

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
14 oktober

8. Vad var din största framgång 2008?
Framgång och framgång, men jag började skola i höstas och det trodde jag inte att jag skulle göra så fort:)

9. Största misstaget?
Jag kan inte komma på något speciellt nu, men jag har gjort massor med misstag.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Bara förkyld (peppar,peppar) och gjort illa armen hehe

11. Bästa köpet?
Bulgarienresan

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Nöjen

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaa, när mamma vann 37 000 kr på travet och när Jonas hade köpt säsongskort på hockeyn åt mig,min underbara älskling!

14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
Kylie Minogues låtar, var nämligen på hennes konsert i somras med mina syskon:)

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Vet inte, bådeoch kanske


Onsdag - Ny målvakt

Det första jag läste när jag gick in på modos hemsida var att dom hade ett nyförvärv, målvakten Mike Morrison. Jag har en bra känsla i magen, han har spelat i tre NHL klubbar och verkar vara taggad för det här:) det låter bra. Ska bli spännande att se honom spela, han skulle se matchen imorgon, sen skulle han vara med att spela så fort som möjligt. Inte dåligt, hoppas det bli på lördag ;).

Idag har jag haft min första dag i skolan. Trodde att jag skulle börja tio, men jag började halv ett, SKÖNT. Men då fick vi sluta halv fyra istället för två, vilket ledde till att jag inte hann fika med Anna, Linda och Ida. Jag hann träffa dom en sväng iallafall... Men ändå. Det var synd, men det kommer fler gånger. Sen har vi varit och gratta Jonas syster Malin, som fyllde 26 igår. Det var trevligt.

Och nu sitter jag här vid datorn, ovanligt :P Jag kom på att jag inte har träffat mina syskon på länge. Tråkigt. Syster min har jag inte sett till på länge, jag måste åka och hälsa på henne någon dag. Vi ska äta middag hos mamma på lördag, så om inte annars så träffas vi ju då. Jag måste försöka värva henne att skaffa en blogg, så man får läsa vad hon har för sig på dagarna. Eller hur syrran? ;)

Sen måste jag åka på graven också. Har inte varit dit på länge nu. Har som inte haft tid. Sen vill jag åka när det är ljust på dagen, inte när det är mörkt. Det har blivit fint där nu men duvan på stenen. Jag vill ta kort på det, men det känns samtidigt lite konstigt. Men jaa, vi se hur jag gör. Saknar han som sagt och tänker på han minst en gång per dag. Jag drömmer mycket om honom, fast det är bra drömmar och det känns bra. Det är som man får se han igen.

Nu ska jag gå och koka ägg. Sov gott.


Tisdag - Laddar för imorgon

Imorrn är det första skoldagen efter lovet. Känns faktiskt roligt. Så man får komma igång så man kan bli klar med utbildningen någon gång, så man kan börja jobba heltid. Jag vill börja få in lite pengar nu.

Jag det blev en kort natt inatt. Jag gick och la mig kl halv elva, sedan ställde jag klockan på halv två. Jag vill ju förstårs inte missa jvm finalen som va inatt. Sen såg jag två perioder sedan gick jag och la mig igen. Skulle nämligen upp klockan sex och jobba, ända till kvart över fem. Huuu vad drygt, jag var verkligen trött där på slutet. Sen visste jag att jag hade läxa när jag kom hem.

Men nu har jag gjort läxan klar och allt känns finemang. Är fortfarande trött, men jag får gå och sova snart. Ska bara se ett one tree hill avsnitt som jag laddat hem. Anna sa att det var bra så då kan jag inte vänta med att se det.
Läxan var lättsam faktiskt. Alla i klassen fick en kroppsdel var som vi skulle skriva om. Jag fick om musklernas åldrande, vad som händer, vad man kan göra åt det osv osv.

Jag ska träffa tjejerna imorrn på fika, det blir bra! Var ett tag sen nu,vi ses hej!

Oh la la

Nämen,kolla på klockan :O Jag borde sova nu. Men men är man ledig så får man unna sig att vara vaken :) Vilken bra kväll det blev, modo vann och sverige gick till final. Inte dåligt alls hörreni. Imorrn ska jag Jonas Malin och David grilla och ha det mysigt. Vi ska även försöka komma på nån aktivitet ute. Det blev inget Bjästa för det skulle tydligen bli -18 grader ute. Känns inte så kul att frysa till is när man åker i backen,så det får bli en annan gång. Därför tänkte vi att det var mysiga att sitta vid elden.

Jag ska även träffa Anna imorrn på en fika, känns 150 miljoner år sen man träffa henne också. Ska även försöka klämma in att göra bort läxan imorrn. Har ju jobb måndag och tisdag så då får jag ta det imorrn istället. Så det kommer att bli en trevlig dag. Ska försöka kliva upp i tid imorrn så man inte sover bort hela dagen. Så typiskt mig nu när man varit ledig ett par dagar.

Känns förövrigt roligt att börja skolan på onsdag igen, så man får träffa alla.

Nu ska jag försöka äta nått och sen sova. God natt!



Jag och Malin på nyår.

Lördag - Hockey

Idag är det hockey... Modo mot färjestad hemma. Det känns faktiskt gruvsamt. Jag har varit på så många hemma matcher när dom förlorat så det känns som man går dit för att plågas när man ser dom besegras. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att dom vinner denna match nu. Även om dom ligger sist i serien så är det fortfarande jämt. Tar dom denna trepoängare ikväll så hoppar dom ju upp några snäpp. Men då måste ju visserligen djurgården och södertälje förlora också. Vi håller tummarna gott folk :)

Jag och Jonas såg filmen Australia igår, sedan gick vi och åt på kebabcity. Sedan vid elva gick vi på harrys och skulle kolla på brorsans band när dom spela. Vi skjutsade också hem dom med grejerna. Jonas körde så då passade jag på att köpa ett vinglas. Gott var det faktiskt :) Jag måste säga att Australia var lång och dryg film. Hade dom kortat ner den en timme minst hade den blivit mycket bättre.

Nu ska jag försöka få nåt i magan, hej!


Torsdag

Nu är det ett nytt år. Nytt år nya möjligheter, säger man inte så? Ja, 2008 har varit ett lärorikt år. Mycket har hänt. Det här året kommer nog att vara det året jag kommer att komma mest ihåg av alla.

Gårdagen var riktigt rolig. Vi var ju som sagt i kanotcentralen i själevad och hade det trevligt. Jag har tagit en massa bilder ifrån igår, men dom lägger jag in efter jag har förminskat dom. Tar en sån himla tid annars.

Idag har det bara blivit en slö dag. Jag och Jonas sovde hos David inatt, så vi vaknade upp där vid tolv, sedan åt vi frukost. Sen bar det av till lokalen och städa den, men den var inte så stökig som tur var så det gick fort. Som belöning för vårat slit åkte vi och köpte pizza, lite bakis mat hehe. Vid halv sju körde vi hem och har bara legat i soffan sedan dess. Jag och Jonas har bokat platser på bion imorrn, vi ska se Australia. Den är lång, 2.45 lång. Hoppas den är bra.

Annars har jag en fullbokad helg med aktiviteter :)

Jag kan bjuda på en goding till bild, Jonas försöker äta upp mig tro ja :D

RSS 2.0