Present på post :)

Ni har man kommit hem ifrån jobbet. Lite lagom less sådär, hade tänkt gå hem men blev tvärlat och ringde Jonas så fick han hämta mig. Vissa människor gör mig så irriterad med sina små kommentarer att man har lust att slå dom på käften. Haha men tur att man kan svara tillbaka.

Jag vill tacka Angelica för brevet idag, så snällt! Jag måste tyvärr öppna det ikväll och se vad som är inuti ikväll för jag blir så nyfiken och kan inte hålla mig. Jonas sa: Men vänta till tolv att öppna. Haha, han är så söt som vill att jag ska vänta som det står hehe. Men tack så mycket Angelica och jag saknar dig! Se till och ta dig hem någon gång nu :)

Ja, att fylla år imorrn är med blandade känslor.... Det är faktiskt inte speciellt kul alls. För ett år sen så skulle pappa komma hit för första gången och kolla på lägenheten. Han var så rolig för han tyckte vi hade sån ful säng haha och att den var låg :) Jag vet inte.... Men för ett år sen hade jag aldrig trott att jag inte skulle fira min 21 årsdag utan pappa. Helt sjukt. Jag vill att han ska vara kvar, så in i norden. Men jag hoppas att han är runt mig hela dagen ändå på någotvis.

Nu ska jag se en film med Jonas iallafall. Och sen öppna brevet, spännande :)


Lilla flickan blir stor imorrn, lånade bilden av syrran.


Jag och mamma, tänk att man har varit sådär liten.


Syster,pappa och jag.


På vänster bild är det jag och brorsan och på höger jag och syrran. Och överlycklig är man på båda :)


Hela galna familjen utan syrran. Alla ser helt oförstående ut haha


Fin kort.


Det här kortet på mig och pappa gillar jag :)


På mig och mamma med.


Värste coolingen man var när man var liten. Är jag mig lik eller?! ;)


Lilla solstrålen.


Älskade pappa och jag.


Jag och någon pöjk sparkade boll.


Syster hade gjort mig fin här. Kanske man ska klippa en såndär frilla? hahahahha


Världens bästa pappa och jag sitter vid skotern och fikar. Älskar dig pappa!

Godnatt gott folk!

Fredag - Ingenmansland

Där hamnade modo i år. Tråkigt som bara den, tur bara att dom inte hamnade i kvalserien för då hade jag dött.

Jag ska bara skriva ett snabb inlägg.

Jag ska fara och jobba kl ett till halv tio. Det känns helt okej. Tiden brukar gå fort plus att jag är ledig hela helgen också så det känns skönt.

Ikväll när jag kommer hem skulle Jonas ha köpt hem en massa gosaker sen ska vi se på yesman :)

Nu ska jag gå, ha en bra dag allihop!

Torsdag - Pizza :)

Idag blir det pizza till middag, vi ska till Malin och se hockeyn och käka. Ödesmatchen ikväll, undra hur det går....

Idag var det en skön dag på skolan. Vi lyssnade på två redovisningar sedan var det betygsprat med lärarna. Jag är nöjd :-) Sedan efter det for jag till min praktikplats och hämtade mig schema för de kommande fem veckorna. Jag ska jobba med utveklinggstörda i bonäset. Ska bli riktigt intressant och lärorikt. Jag har fått ett väldigt bra schema! Skönt det.

Igår hade jag världens ångest när jag kom hem. Jag hittade en klänning och ett skärp på vero moda. Jag provade det och det passade jätte bra, men frågan var hela tiden, ska jag köpa? ska jag köpa? det gick ändå på 590 (!) kr. Jag köpte det. Ååååh vilka pengar som försvann. Men nu är jag fin på min födelsedag och utgången hehe som Ida sa, jag får se det som en födelsedagspresent åt mig själv :)

Ne nu ska jag rulla vidare.

EN ÖNSKAN TILL MIN FÖDELSEDAG!

Jag ska bara skriva en önskan som jag har på min födelsedag. Det är på lördag. Modo spelar hemma. Mot Södertälje. Som jag skrev tidigare kan det vara en ev nyckelmatch. Det kan vara en match som avgör om vi hamnar i slutspel eller inte. SNÄLLA LÅT DEN DAGEN BLI DAGEN DÅ MODO HAMNAR I SLUTSPEL! Snacka om bästa födelsedagspresenten!!!

Aja fick bara den tanken och blev extas haha


Synes,hörs,ses

Djungelvrål och en STOR vinst :-)

Det kan ju inte blir bättre. Kanske man ska fortsätta köpa djungelvrål, det kanske medför sig tur. Eller var det Elisabeth som var turen haha. Skönt med vinst iallafall, det känns fortfarande mörkt med slutspel, men huvudsaken det INTE blir någon kvalserie blir jag nöjd.

Det känns lite tråkigt att det ska bara sluta också... Om modo hamnar i ingemansland, då är det bara två matcher kvar...:( Men men som sagt, ingen kvalserie så är jag nöjd.

Nu ska jag äta nåt, jag ska upp imorrn kl sex men jag känner att jag inte vill lägga mig än. Är inge trött.

Bye bye,


Måndag - Förhoppningar!

Ja, förhoppningar är det man har inför matchen, som vanligt. Men man kommer nog bli besviken och modo kommer säkert förlora med minst 5 insläppta mål. Lika bra man far på hockeyn med tanken att dom förlorar med 6-2 eller nåt.
Elisabeth ska följa med på hockeyn idag, hon ska komme hit innan sedan åker hon med mig och Jonas in. Hoppas hon har med sig lite tur i ryggsäcken haha. Hon har inte varit på någon hockeymatch (!) så då måste hon ju bara fara. Synd bara att modo ligger så KASST till bara.... Men nu MÅSTE dom bara vinna.

Igår fick jag jobba. Äntligen, var ett tag sen nu så det var roligt att få komma tillbaka! Sen är det ju inte så dumt med en liten kosing heller hehe. Dagen gick väldigt fort igår och man var alldeles trött när man kom hem.

Ja, tiden går, och det närmar sig min födelsedag. På lördag då blir jag 21. Gud vad tiden går fort. Lördagen kommer att bli riktigt bra! Först så blir det firning, sen så blir det hockey halv sju. Modo möter södertälje ( det kan ev. vara en nyckelmatch). Sedan så ska jag och Jonas till Anna och Tomas. Där ska jag,Jonas,Anna,Tomas,Ida,David,Linda och Firren spela spel och ha det trevligt. Ska blir riktigt roligt!

Det som jag har tänkt på nu i veckan är att denna födelsedag är den första utan pappa. Det tycker jag känns väldigt jobbigt och konstigt, det är ibland som man inte fattat det.... Men som jag sa tidigare när man går djupare in i det och tänker då förstår man. Jag ska fara på graven någon dag i veckan, har inte varit där på ett tag nu.

Ha en bra dag!

Trött...

Jonas har gått och lagt sig för ungefär 20 minuter sen. Jag har surrat med Anna en tag och nu har jag suttit vid datorn en stund också. Börja känna mig hungrig på något, men det känns alldeles för jobbigt att gå in till köket och göra iordning nåt. Det är så tråkigt när Jonas jobbar helg... :( Då måste han lägga sig i tid och kliva upp tidigt och sen är han borta exakt hela dagen. Han jobbar från 06.00 till 18.00 lördag och söndag. Jag vill ju kramas och mysa med han... Aja jag får mysa med mig själv hahaha det där lät lite sjukt :P

Det som är så typiskt när man sitter framför tvn och kollar runt på kanalerna om det finns något roligt att se, då är det bara skräckfilmer och thrillers. Det vill man ju inte sitta och se själv. Jag lovar, på exakt varenda kanal är det nån sån film. Jag vill ju se en romantisk komedi eller nått i den stilen hehe.

Det var roligt att fara och gratta Henrik idag. Han fick ett refill kort på 300 kr, en deodorant som luktar skitgott den här nya axe dark temptation, sen hade jag köpt en skål som jag fyllt med godis. Det fick han av mig. Hoppas han blev nöjd. Han har blivit så stor nu, och riktigt snygg har han blivit, det är inte konstigt om han kommer med en tjej snart ;) Jag märkte hur stor han blivit när den här situationen hände: Henriks telefon ringde och han ropade till mamma(syrran) - mamma, kan jag fara på a-lagsmatchen? Ja svarade hon. Sen medans han tog på sig täckbyxor och sånt frågade jag han,- ska du cykla? - nää jag åker moppe svara han. Hahah jag ba va? Nämen det kändes så konstigt att han skulle åka moppe, han är ju liten ju haha. Sen kom hans kompisar och dom for.

Nu ska jag gå och göra nått ätbart, godnatt!

Fredag - Grattis Henrik 14 år!

Idag fyller min systerson 14 år. Åh herrejisses vad han blir stor. Jag var ju 14 år när jag blev tillsammans med Jonas haha :D Tiden rinner iväg. Grattis till världens sötaste kille!! Jag har faktiskt köpt tre stycken presenter. Vi få se när jag och Jonas ska åka dit. Det blir efter fyra någon gång iallafall.



Här hittade jag en snygg bild på 14 åringen. Det här är kanske för ett år sen om inte mer. Men han är snygg, inte sant? ;)

Jag tänkte lägga in en rolig bild som jag hittade på Kristian också hehe, den är också lite gammal



Han gillar kaffe som sagt :)

Jag klev upp kl nio idag, inte likt mig närjag är ledig, brukar annars sova till elva tolv. Skönt att kliva upp i tid. Jag har tvätt tid från tolv till fem... Lite drygt. Jag ska slänga i mig lite frukost sen ska jag snabb dammsuga lite.

Ha en bra dag!

Onsdag - Step up

Gårdagen var jätte lyckad på söränget :) Det var riktigt roligt att få göra något för de äldre som inte personalen har tid med. Tycker dock att det var dåligt av personalen att ha bingo även fast vi va där. Det känns som att dom spelar ju bingo jämt, kan dom inte få vara med på det här då istället för samma samma hela tiden. Aja, men roligt var det. Syster kom förbi och hälsade på och passade på att ta fika. Hon vart även intervjuad så det får jag se på filmen tillsammans med resten i klassen ;)

Hockeymatchen kändes däremot inge lyckad. Om jag ska vara ärlig så fattar jag rent ut sagt ingeting. Absolut ingenting. Aja, hoppas dom vinner imorrn annars ser det mörkt ut. Då har rögle bara 3 poäng till oss :S Kom igen nu modo för faaaaan, jag vet att ni klarar det. Sen hörde jag av en kille idag att han hade stått i klacken igår. Där hade dom ropat till Zacke typ: Fan vad dålig du är. Och när Andersson tog puckar skrek dom: Titta Zacke sådär ska man göra.
Vad har dom för problem??? Okej, jag blev också jävligt förbannad, men hallå, hört talas om stötta laget?? Jag vet inte, kanske bara jag som överdriver men ändå.

Nu ska jag iaf på step up klockan sex. Ska bli skönt att få göra av med energi. Sen är jag extremt sugen på godis. Snart är det vecka 10 och då ska jag köpa den största godispåsen som någon har skådat! Sen ska jag bara vräka mig. Haha!

Ha en bra kväll!

Tisdag - God morgon!

Man kan aldrig få nog av dessa härliga soliga dagar, synd bara att det ska vara så jäkla kallt! Längtar tills man ligger på stranden i egypten med en drink i handen, deni ;)

Jag skriver bara lite snabbt, måste göra iordning mig och åka iväg in mot stan. Våran klass ska ha en gemensamhetsdag för gamlingarna på söränget i gullänget. Igår bakade alla i klassen tillsammans så vi ska bjuda på fika, låta dom spela nintendo wii, dom ska få taktil, skönhetsbehandling, sång, musik och dans. En massa roligt, hoppas det blir lyckat!

Efter det ska jag hem till ida och träffa tjejerna, det var ett tag sen nu, ska bli trevligt att träffa dom. Man ska  ta vara på sina bästa vänner! Sen blir det hockey modo-hv 71. Modo kommer att spöa hv71, jag tror det blir 5-1.

Vi ses, ha en bra dag!

Fredag - It´s a sunny day!

Nu sitter jag i soffan och har nyss ätit frukost. En smörgås med skinka och vatten. Haha god dryck, vatten, men jag är så dålig på att dricka att jag måste försöka få i mig så mycket vatten som möjligt. Jag har tänkt gå och hälsa på syster en sväng sedan, var som sagt hundra år sen man sågs sist. Men man har så mycket att göra så man hinner typ aldrig. Hon frågade mig om jag har lust att följa med och baka tunnbröd nån dag, och det skulle jag vilja göra. Monas svärmor kan baka tunnbröd så då får hon hjälpa oss. Det godaste som finns är ju nybakt tunnbröd!

Annars ikväll ska alla i Jonas släkt plus vi träffas och träna på sången som vi ska sjunga för Jonas farmor imorrn. Jag som har världens vackraste röst kanske kan ta en solo haha (eller inte). Men det blir trevligt att träffa alla.

Sen måste jag ju bara kommentera matchen igår (jag förstår att Sapa och Angelica undrar haha) nämen, matchen igår var helt, ursäkta språket, jävla FANTASTISK!!!!!!! Jag var så nervös innan matchen att jag trodde att huvudet skulle sprängas när Foppa gjorde första målet.
Innan målet kom satt jag och tänkte på pappa (nu kommer det töntiga men skitsamma) tänk om han hade fått varit med när Foppa gjort comeback... Då hade han säkert ringt mig efter matchen och varit glad över att Foppa gjort målet och att modo spela så bra. Sen tänkte jag för mig själv innan målet att jag tyckte att jag ville så himla mycket att Foppa skulle få göra mål eftersom att då skulle han säkert inte känna samma press på sig, plus att det skulle vara så hemskt att få se en besviken Foppa efter matchen. Så tänkte jag till sist tänkte jag: Snälla kan inte Foppa göra mål, om inte för mig så för pappas skull iallafall. Konstig tanke men den ploppade upp där jag satt. Och två minuter senare: MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL, och inte bara av vem som helst utan FOPPA! Jag trodde då som sagt att mitt huvud skulle sprängas av glädje oj oj oj.

Ni tycker säkert jag verkar som ett miffo men jag tycker bara hela grejen var helt otrolig.

Nu ska jag göra mig klar för en promenad!
Ha en bra dag!

Tisdag - Hejsan allihopa!

Ja då är denna dag nästan slut. Vi fick sluta 13.40 idag så det var riktigt skönt att komma hem i tid. Jag har varit och ätit hos mamma idag, stuvade makaroner och korv. Så himla gott! Jonas har ju som sagt eftermiddags i veckan så då kunde jag lika gjärna äta hos mamma idag, är så tråkigt att göra mat åt sig själv.

Jag fick sedan åka med bror till ica och handla lite. Va lite tomt i kylskåpet eftersom vi varit i umeå hela helgen :P

Jag har inge roligt att skriva idag känner jag. Bara tråk text jag skriver haha.

Två dagar kvar till hockey :D Det känns att det har varit uppehåll, så tråkigt med ingen hockey. Visst har det varit Lg hockey games med det är inte samma sak som eliserien. Och det är slutsålt på torsdag också, spännande och se vilket tryck det är nu när  Foppa kommer att vara med. Jag kan knappt bärga mig.

Det blir en rolig helg till helgen också. Jag är ledig fredag så då blir det lugnt på dagen. Sedan på kvällen ska hela Jonas släkt plus jag och Jonas åka till bönhuset i västanå och träna på en sång som vi ska sjunga till Jonas farmor som fyller 90 år på lördag. Och på lördag ska vi fira henne. Sen på lördagkväll ska jag, Jonas, David och Malin ut. Hoppas det blir en repris på hur roligt vi hade det i umeå :D

Nu hade jag tänkt att titta på tv, ducsha och läsa på min redovisning på torsdag. Min grupp har om aspergers syndrom, ska bli intressant att läsa om det. Jag var sjuk förra torsdag när våran grupp skulle sammanställa, sen hade dom gjort klart då, så det känns knappt som jag varit med i det här grupparbetet. Men vi diskuterade idag och jag sa att jag kunde ta mera muntligt om det var så. Plus att jag skulle läsa i faktan som jag hittat om det behövs lägga till något i uppgiften som dom kan ha glömt. Så det ordnar sig tillslut ändå.

Men åååh vad jag babblar om strunt haha nu ska jag gå vi ses :)

Söndag - Hemkommen

Nu har man kommit hem ifrån Malin och David. Tack så mycket Malin och David för att vi fått komma! Det har varit riktigt roligt. Roligaste helgen på länge.

Vi kom till umeå på fredageftermiddag, där hade Malin och David gjort jättgod man som vi åt. Sedan restan av kvällen tog vi det lugnt, spelade spel och surrade. Till klockan blev sisodär halv två :)

Sen på lördag så for jag, Malin och Jonas på stan. David hade tenta så vi skulle träffa honom senare. Jonas hittade ett par skit snygga byxor och en skjorta. Jag köpte två tröjor:) Sen hittade jag en tröja till som jag inte köpte och nu ångrar jag det!!!! Men Malin skulle köpa den i veckan och ta med till helgen när dom kommer.

Sen efter stan for vi fyra och bowla, sen köpte vi med oss mat hem och käkade den. Efter det var det dags att göra iordning sig. På kvällen kom Ingela, Elias och Emma. Vi drack lite vin och spelade spel, sen for vi ut på Corona. Nu snabbdrog jag alltihop hehe, det har iallafall varit en riktigt bra helg.

Nu ska jag hoppa i duschen, hejdå!

Torsdag - Hej Umeå och Malin och David :)

Imorrn ska jag och Jonas åka upp till Malin och David i Umeå. Ska bli så kul att hälsa på dom, det var riktigt längesen! Resan är till egypten är betald och vi ska bara betala Malin och David. Jag längtar så jag dör!!
 Jag mår förövrigt rätt bra. Har haft ont i huvudet lite då och då idag men inte lika mycket som tidigare. Det är bra att jag har varit hemma och vila idag. Eller vilat och vilat, går man här hemma så hittar man alltid nått att stöka med, men men, det känns ju bra att man orkar göra nåt, då är man ju pigg hehe.

Mamma var här alldeles nyss och hälsade på en sväng, hon ville bums läsa min och syrrans blogg, vilket hon fick. Hon borde haft en dator hon, men då skulle det ta evigheter att lära henne allt :P

Jag är så otroligt sugen på någonting, nu har det snart gått en månad utan godis och chips!! Man blir ju gaaalen. Jag gjorde en kladdkaka för någon dag sen, men det är jag fan värd.

Nu ska jag rulla vidare, har inge mer roligt att skriva:P

Onsdag - Tröttsamt

For hem efter halva dagen för jag har huvudvärk. Den kommer från och till hela tiden. Så drygt.. Det är tydligen många som har huvudvärk, verkar vara nåt virus som går. Syrran är verkligen jätte sjuk också.. Hon får ta och krya på sig! JAg också för den delen, jag och Jonas hade planerat att åka upp och hälsa på Malin och David i umeå, men jag vet inte hur det blir om jag inte känner mig frisk. Jag måste friska på mig. Jag ska vara hemma imorrn så jag kan vila upp mig ordentligt. Jag har gått till skolan varenda dag denna vecka även fast jag har haft små ont i huvudet, tjurig som man är.

Sen fick jag reda på att obduktionsteknikern ska komma på måndag på skolan och prata om vad dom gör och visa bilder. Jag tror inte att jag tänker gå på det... Pappa fick ju obduceras och jag vet inte om det känns så himla bra och sitta och lyssna på hur dom gör när dom skär upp människor osv. Jag blir blöt i ögonen när jag tänker på det nu, hur blir det inte när jag sitter där dåra. Och jag som hata att grina öppet för andra, jag vill helst stänga in mig i ett rum själv och stortjuta isånafall.

Nu till något roligt istället, Foppa gör comeback ikväll med Modo och ska spela mot Kb65 i Bjästa. Jag hade tänkt titta på den matchen på internet, ska blir roligt. Sen är det Made in sweden ikväll, jag tycker den där Janet sjunger väldigt bra! Jag gillar hennes röst.

Nä, nu ska jag rulla vidare, hejdå!

Måndag - Jonas är underbar!

Jaa, har fortfarande lite huvudvärk men ingen feber. Känner mig som jag har 40 grader. ´Skönt ändå att man är feberfri, men funderar ändå på att vara hemma imorgon. Fryser i kroppen osv... Drygers.se

Jonas har varit helt underbar! Jag ringde till honom tidigare och frågade om han kunde hämta mig på e4:an för jag skulle ta tre bussen hem eftersom jag inte kände mig nå pigg alls. Men jag såg senare att det inte gick någon buss klockan tre, så jag fick ta tjugo i fyran. När jag kom hem hade han lagat mat åt mig :D Sen satt jag och frös vid bordet och då hämtade han en filt och virrade runt mig och kramade mig så jag skulle bli varm:-) Har jag inte världens bästa kille? Sen halv skämtade han med mig och bar mig från köket in till soffan :D haha Han är himla underbar, jag älskar han såååååååå!!

Nu är han med Nille och tränar sedan skulle han åka på ica och köpa trocadero, apelsiner och mango till mig :) Och jag skulle diska ur hans stora muggar som han dricker sina choklad proteindrinkar i.

Skolan idag har varit bra, Elisabeth, Teresia och jag tog oss en sväng ner på stan och käkade på subway på lunchen. Mycket bra idé av Teresia, mummmmmmmmmmma! Jag har också köpt gardiner till vardagsrummet som jag ska sätta upp nu när det börjar bli ljusare perioder. Dom fanns på Åhléns och var riktigt snygga. Jag sprang också in på Hemtex och köpte två dukar.

Nu ska jag krypa under filten och fortsätta läsa min bok.

Ha en trevlig eftermiddag/kväll.

Söndag - Huvudvärk

Det känns som att jag kommer att bli sjuk till veckan. Har i stort sett haft ont i huvudet hela helgen... Jag har kollat feber, men jag har ingen feber så det är tur. Jag ska försöka ta det lugnt idag och bara vila. Det enda jag har gjort idag har varit att dammsuga och torka golv. Sen har jag tittat på tv och läst bok.

Jonas kommer hem snart, jag bad att han skulle beställa hem mat. Jag har ingen orka att ställa mig och göra mat. Jag hade tänkt att poppa nå popcorn ikväll också, det är jag värd efter att ha hållit mig borta ifrån chips och godis i snart ter veckor. Inte dåligt va?;)

Jag ska vara Hos Henrik och Kristian på torsdag eftersom både Syrran och Janne jobbar. Ska bli kul eftersom det var längesen jag träffa dom! Jag ska försöka luska ut vad Henrik önskar sig, han fyller ju år snart. Då blir han 14 år. Herregdu vad han blir stor:-) Undra vad en 14årig pojke kan önska sig, har ni något förslag??

Nä, nu ska jag gå.

Ha en bra söndag!

RSS 2.0